Renault Clio Fiyatlarında Mayıs Fırsatı! Bu Kampanya Tahmin Bile Edilmedi

Renault Clio Fiyatlarında Mayıs Fırsatı! Bu Kampanya Tahmin Bile Edilmedi

Renault, Mayıs ayına özel Clio modellerinde büyük indirimler ve cazip kredi seçenekleri sunuyor. İşte kampanyalı Renault Clio güncel fiyat listesi ve detaylar...

Mayıs ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde otomobil piyasasında dikkat çeken fiyat listeleri ve kampanyalarla adından söz ettiren Renault, Clio modellerinde sunduğu cazip fırsatlarla otomobil severlerin ilgisini çekiyor. Renault Mais yönetimi, Mayıs 2024 için özel olarak hazırlanan kampanya detaylarını açıkladı. İşte sınırlı sayıda Clio modeli için geçerli olan avantajlı fiyatlar ve kampanya detayları...

Renault Clio Mayıs 2024 Fiyat Listesi

Renault Mais tarafından açıklanan kampanya bilgilerine göre, sınırlı sayıda Renault Clio modeli 869.900 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu fiyat, 2024 Model Yılı Clio equilibre 1.0 TCe 90 hp otomobilin perakende nakit satın alımında geçerli, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıdır. Kampanyada belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değildir. Mayıs 2024 liste fiyatına bakıldığında ise bu modelin normalde 973.000 TL etiketi olduğunu görüyoruz. Güncel piyasa şartlarına göre 869.900 TL'lik fiyat etiketi, Renault Clio'yu fiyat performans otomobilleri listesinde üst sıralara taşımaktadır.

Hibrit Seçenekte Büyük İndirim

Renault Mais, Clio’nun hibrit seçeneğinde de büyük indirimler sunuyor. Clio E-Tech Full Hybrid modeli, 165.000 TL’ye varan indirim fırsatıyla satışa sunulmuş durumda. İlgili indirim, sınırlı sayıdaki 2024 model yılı Renault Clio Techno Esprit Alpine E-Tech full hybrid 145 hp versiyonunda geçerli. Bu modelin normal liste satış fiyatı ise 1.495.900 TL. Bu indirim, Clio E-Tech Full Hybrid modelini daha da cazip hale getiriyor.

Kredi Kampanyası: Cazip Finansal Koşullar

Renault, yerli üretim Clio modelleri için de özel kredi kampanyaları sunuyor. Bu kampanya kapsamında, Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda, Clio modelinin E-Tech full hybrid ve equilibre 1.0 TCe 90 hp hariç tüm versiyonlarının perakende satın alımında bireysel müşteriler için 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve %2,69 faiz oranı ile aylık ödeme fırsatı sunuluyor. Bu finansal kampanya ile aylık ödeme tutarı 20.693 TL olarak belirlenmiş. Bu kredi kampanyası, otomobil sahibi olmayı düşünenler için oldukça cazip bir seçenek sunuyor.

Kampanya Detayları ve İletişim Bilgileri

Renault Clio modelleri için sunulan bu avantajlı kampanyalar, sınırlı sayıdaki araçlar için geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. İlgilenenler, Renault yetkili satıcılarına başvurarak kampanya detayları hakkında daha fazla bilgi alabilir ve araçları yakından inceleyebilirler. Renault, Mayıs ayı boyunca devam edecek bu kampanyalarla otomobil severlere cazip fırsatlar sunmayı hedefliyor.

Renault Clio’da Kaçırılmayacak Fırsatlar

Renault, Mayıs ayına özel sunduğu bu kampanyalarla Clio modellerinde büyük indirimler ve cazip kredi seçenekleri sunarak otomobil pazarında fark yaratıyor. Özellikle fiyat performans açısından değerlendirildiğinde, Renault Clio’nun sunduğu bu fırsatlar otomobil severlerin ilgisini çekiyor. Eğer siz de yeni bir otomobil almayı planlıyorsanız, Renault Clio’nun bu cazip kampanyalarını kaçırmayın ve size en yakın Renault bayisine uğrayarak detaylı bilgi alın. Mayıs ayı boyunca devam edecek bu fırsatlar, yeni bir otomobile sahip olmanız için büyük bir avantaj sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.