TOKİ'den Yeni Kampanya! 2+1 Daireler Ayda 7000 TL Taksitle Sizi Bekliyor

TOKİ'den Yeni Kampanya! 2+1 Daireler Ayda 7000 TL Taksitle Sizi Bekliyor

TOKİ, Haziran ayı için yeni bir ucuz konut kampanyası başlattı. Ayda sadece 7000 TL taksitle 2+1 ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde uygun fiyatlı konut projelerine devam ediyor. Haziran ayında 81 ilde yeni kampanyalar duyuran TOKİ, vatandaşa kira öder gibi ev sahibi olma imkanı tanıyor. Bu kapsamda, ayda sadece 7000 TL taksitle 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. İşte TOKİ’nin ucuz konut kampanyası ile ilgili tüm detaylar ve başvuru şartları...

TOKİ'den Yeni Konut Fırsatı

TOKİ, milyonlarca vatandaşa uygun fiyatlı konutlar sunarak kira derdinden kurtarmaya devam ediyor. Haziran ayında da yeni konut projeleri ve kampanyaları duyurulmaya başlandı. TOKİ’nin en yeni kampanyası kapsamında, Kırıkkale’de yer alan projede ayda 7000 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Başvuru Şartları ve Detaylar

TOKİ’nin Kırıkkale projesine katılmak isteyenler için başvuru süreci ve şartları da açıklandı. Projeye katılmak isteyenler, 2000 TL katılım bedelini Ziraat Bankası şubelerine yatırarak başvuru yapabilecekler. Ayrıca, e-Devlet üzerinden başvurularını yapmak isteyenler, en geç 6 Haziran 2024 tarihine kadar işlemlerini tamamlamalı.

Konut satışları ise 3 Haziran’da başlayacak ve başvurular 7 Haziran’a kadar kabul edilecek. Projeye katılabilmek için Kırıkkale ilinde ikamet ediyor olma şartı bulunuyor. Kura çekimi sonucunda adı çıkan vatandaşlar, ayda 7000 TL taksitle ev sahibi olma hakkına sahip olacak.

TOKİ Kırıkkale Projesi Detayları

TOKİ’nin Kırıkkale projesi, Yuva ilçesinde yer alıyor ve satışa çıkacak konut sayısı 20 olarak belirlendi. Evlerin fiyatları, metrekareye ve evin büyüklüğüne göre değişiklik gösteriyor. Projeye katılmak isteyenler için peşinat bedeli ise %25 olarak belirlenmiş durumda. TOKİ’nin resmi internet sitesinden proje ile ilgili detaylı bilgilere ulaşılabilir.

Kura Çekimi ve Katılım

Proje kapsamında başvuruda bulunanlar, kura çekimi sonucunda ev sahibi olma şansını yakalayacak. Kura çekimine katılmak için başvuru formunu doldurmak ve gerekli belgeleri tamamlamak gerekiyor. Başvuruların Ziraat Bankası şubelerine yapılması ve katılım bedelinin yatırılması şart.

TOKİ’nin yeni kampanyası, dar gelirli vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor. Ayda sadece 7000 TL taksitle 2+1 ev sahibi olma imkanı, kira öder gibi ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor. TOKİ’nin Kırıkkale projesine başvurmak isteyen vatandaşlar, belirtilen tarihlerde başvurularını yaparak bu fırsattan yararlanabilirler. Daha fazla bilgi için TOKİ’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.