Oğuz Sulusaray MHP'den Kırşehir’den Aday adaylığını açıkladı
24 Haziran seçim çalışmaları başlarken, MHP Kırşehir'den de Aday Adayları belli olmaya başladı.
MHP’li Oğuz Sulusaray Memleketi Kırşehir’den Aday adayı olmak için seçim çalışmalarına Bismillah dedi. MHP Aday Adayı Sulusaray Cumartesi günü Kırşehir MHP Kırşehir İl başkanı Arif Kılıç ve Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Akbayır'a dava arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirmiş olduğu ziyarette seçime yönelik istişarelerde bulundu. Aday Adayı Sulusaray daha sonra yapmış olduğu ziyaret açıklamasında "Değerli Dava Arkadaşlarım,
Yaklaşmakta olan 27. Dönem Kırşehir Milletvekilliği seçimleri için Aday Adaylığı çalışmalarımız sürmektedir. Aday adaylığı konusunu Cumartesi günü yapmış olduğumuz İl-ilçe Başkanlığı ziyaretimizde İl-İlçe ve Ülkü Ocağı Başkanımıza açmış olmakla beraber kamuoyu ile paylaşmamış idik. Bu güne kadar tüm seçimlerde milletim menfaati için partime ve adaylarımıza karınca kararınca ekip olarak destek olmuştuk. Şimdi de Milliyetçi Harekete ve millete olan hizmetlerimiz yılmadan, yorulmadan devam edecektir. Aday olmuşuz veya olmamışız, bu harekete ister temsil makamı olarak isterse nefer olarak hizmet etmişiz çok önemli bir hadise değildir.
Değerli arkadaşlar, mesele Milliyetçi Hareketin başarıya ulaşmasıdır. Ülkenin sigortası ve milletin geleceği için güçlü bir MHP’ye ihtiyaç vardır. Bu uğurda değerli vakitlerini ayıran, emek sarf eden, destek olan arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ederim. Sizlerin varlığı bizleri ziyadesiyle güçlü kılmaktadır.
Değerli dava arkadaşlarım 28.04.2018 itibariyle MHP genel merkezimize resmi adaylık müracaatımızı yapmış bulunmaktayız" açıklamalarına yer verdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.