MHP'li Karakaya: “Sevginin, zarafetin mümtaz temsilcileri”

MHP'li Karakaya: “Sevginin, zarafetin mümtaz temsilcileri”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı.

Kadınlara yönelik negatif ayrımcılığa müsaade edilmemeli, güçlü olmanın verdiği güvenle kalkışılan şiddete tepkisiz kalınmamalıdır.” diyen Karakaya, kadınları böyle tanımladı

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, “Kadınlarımızın siyasi, sosyal ve ekonomik hayatın içinde hak ettikleri yerlere, layık oldukları mevkilere gelmeleri vazgeçemeyeceğimiz bir hedef olmalıdır.” dedi.

“BÜYÜK BAŞARILARINA ŞAHİT OLUYORUZ”

Karakaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle yayınladığı mesajda “Bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten çalışma hayatına kadar her alanda kadınların büyük çaba ve başarılarına şahit olmaktayız. Kadınlarımızın siyasi, sosyal ve ekonomik hayatın içinde hak ettikleri yerlere, layık oldukları mevkilere gelmeleri vazgeçemeyeceğimiz bir hedef olmalıdır.” dedi.

“KADINLAR, GELECEK NESİLLERİN MİMARLARIDIR”

“Bunun için de hepimize büyük görevler düşmektedir” diyen Karakaya, “Bilmeliyiz ki kadınlarımız; bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan, gelecek nesillerin mimarlarıdırlar. Onlar; sıcacık yuvalarımızın birleştiricileri, evlatlarımızın analarıdırlar. Cennet ise anaların ayakları altındadır. Gelecek nesillerin yetişmesi şüphesiz onların omuzlarındadır. Kadınlarımıza karşı gösterilmesi gereken saygı, toplumun her kesimi tarafından kabul edilmelidir. Kadınlara yönelik negatif ayrımcılığa müsaade edilmemeli, güçlü olmanın verdiği güvenle kalkışılan şiddete tepkisiz kalınmamalıdır. Bu konuda sadece devletin değil, tüm bireylerin de sorumlulukları olduğu unutulmamalıdır.” ifadesini kullandı.

“SEVGİNİN, ZARAFETİN MÜMTAZ TEMSİLCİLERİ”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, mesajını şöyle tamamladı:

“Bu vesileyle; nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir öneme sahip, sevginin, nezaketin, zarafetin, şefkatin mümtaz temsilcileri olan, evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Her şeyin en güzeline layık olan Türk kadınının, Türk analarının Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor, tüm kadınlarımıza en iyi dileklerimle birlikte saygılarımı sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.