Şehit Ömer Halisdemir´in ailesinden flaş karar

Şehit Ömer Halisdemir´in ailesinden flaş karar

15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbeci general Semih Terzi´yi alnından darbecileri engelleyen ve daha sonra şehit edilen Ömer Halisdemir´in ailesi, oğullarının ismini kullananlara dava açacak.

ehit Ömer Halisdemir´in ailesi Niğde Valiliği´ne verdiği dilekçede, şehit Ömer Halisdemir isminin ve fotoğraflarının hiçbir film ve reklamda kullanılmasını istemediklerini bildirdi.

Konu ile ilgili Niğde Valiliği´nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir´in ailesi tarafından Valiliğimize verilen dilekçede; Şehidimiz Ömer Halisdemir´in isminin ve resminin hiçbir şekilde filmlerde, reklamlarda, kar amacı taşıyan şirket ve işletmelerde, vakıf, dernek ve sivil toplum örgütleri tarafından kullanılmasına kesinlikle muvafakat vermedikleri ve aksi davranışta bulunanlar hakkında yasal yollara başvurulacağı belirtilmiştir."
Ömer Halisdemir´in tatbikat fotoğrafları çıktı Ömer Halisdemir´in hayatı belgesel oldu.

FOTOGRAFLAR İÇİN RESME TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.