ADANA'DA TUTUKLU HAKİM- SAVCI SAYISI 41 OLDU

ADANA'da darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapmasında haklarında yakalama kararı çıkarılan hakim ve savcılardan 7'si daha tutuklanırken, toplam tutuklu sayısı 41'e ulaştı.

15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ardından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmalar kapsamında Adana'da görevli 70 hakim savcı hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Bu kapsamda gözaltına alınan 52 hakim ve savcıdan 34'ü tutuklanırken 8'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

17 HAKİM SAVCI ARANIYOR

Geçtiğimiz gün gözaltına alınan ve adliyeye gelerek teslim olan 11 hakim ve savcı da bugün tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. 7 şüpheli tutuklanırken 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Böylece toplam tutuklu sayısı 41 olurken adli kontrol kararı verilen şüpheli sayısı 12'ye ulaştı. Firari olan 17 hakim savcının yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri