MHP'Lİ MUHALİFLER KUTULTAY TOPLAYACAKLARMIŞ

MHP'de muhalif isimler ortak bir açıklama yaparak, birlikte hareket edeceklerini ve kurultayı toplayacaklarını belirttiler.

MHP'Lİ MUHALİFLER KUTULTAY TOPLAYACAKLARMIŞ

MHP'li muhalifler Sinan Oğan, Koray Aydın, Meral Akşener ve Ümit Özdağ, Ankara'da bir araya geldi.

ORTAK HAREKET EDECEKLER

Görüşmenin ardından yapılan ortak açıklamada, birlikte hareket edeceklerini belirten muhalifler, kurultayı toplamakta kararlı olduklarını açıkladı.

"KURULTAYIMIZI TOPLAYACAĞIZ"

Muhaliflerin ortak açıklamasında, "Bu kutlu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz, kurultayımızı en kısa sürede toplayacağız. Kurultayı toplayana kadar ortak hareket edeceğiz. 11 Temmuz'da tekrar bir araya geleceğiz." ifadeleri kullanıldı.

ŞU ANLIK PLAN YOK

Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan muhalif isimler, şu anda bir planın olmadığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri