MHP'Lİ ÖZDAĞ'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR!

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, “Bin 128 akademisyenin temsil ettiği zihniyet, hükümetin yıllarca uyguladığı PKK açılımı zihniyetidir.

Ümit Özdağ, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Şırnak’a 750 teröristin girdiği, yeni bir terör dalgası başlatmak üzere hazırlandıkları ve Cizre’ye de 850 civarında teröristin sızdığı konusundaki haberleri anımsattı.

“Kamuoyu sahte bir başkanlık tartışmasıyla meşgul edilirken, ülkemiz bir felakete doğru sürükleniyor” diyen Özdağ, Diyarbakır’ın Çınar ilçesindeki terör saldırısında da 6 kişinin öldüğünü ve 39 kişinin yaralandığını hatırlattı. “Bu saldırı bir kez daha PKK terör örgütünün arkasındaki sözde siyasetin aşağılık ve alçak karakterini ortaya koyuyor” diyen Özdağ, şöyle dedi:“AKP iktidarı, bugün yaşanan terörün, PKK ve HDP’den sonraki baş sorumlusudur. ‘Açılım sona ermesin’ diyerek, PKK’nın kentlere silah ve bomba yığmasına müsaade eden AKP iktidarının aymazlığının bedelini şimdi halkımız ve güvenlik güçleri canlarıyla ödemektedir.”  

Suriye’de yaşananlara da değinen Özdağ, Türkiye’de 2 milyon 503 bin Suriyeli bulunduğunu, bunun da Türkiye üzerinde olağanüstü büyük bir ekonomik ve politik yük oluşturduğunu söyledi.

Suriyelilere, Türkiye’de çalışma imkanı tanımasının ülkedeki işsizlerin iş bulma umudunu tamamen ortadan kaldıracağını ileri süren Özdağ, Suriyelilere iş imkanı verilmesi hakkını yurttaşlık hakkının izleyeceğini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri