Mini Anayasa değişikliği için çalışma yapan AK Parti, CHP ve MHP’nin Anayasa Komisyonu temsilcileri Anayasa değişikliğine ilişkin olumluhaberi ’bayram müjdesi’ olarak verebileceklerini açıkladılar.
AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve MHP afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’ın, mini anayasa çalışmaları çerçevesinde 5. toplantı sonrası TBMM’de açıklama yaptı. Gül, Tezcan ve Parsak uzlaşılan noktalarda bir anayasa değişikliği yapılabileceğini, Kurban Bayramı öncesinde ’bayram müjdesi’ olarak bu haberi verebileceklerini ümit ettiklerini söylediler.
Üç partiden ortak 'Bayram müjdesi' açıklaması
AKP, CHP ve MHP’nin Anayasa Komisyonu temsilcileri Anayasa değişikliğine ilişkin ’bayram müjdesi’ olarak verebileceklerini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun