Yozgat halkı polis karakolu önunde beklıyor.
Yozgat halkı burası Yozgat burdan çıkış yok slogonu atıyor bekleme sururuyor.
Akdağmadeni’nde 2 kişinin askerlik şubesindeki nöbetçi askere küfrettiği ve pkk flaması açtığı iddiaları üzerine vatandaşlar, emniyet müdürlüğü önünde toplanarak gözaltına alınan şahısları linç etmek istedi.
Akdağmadeni Askerlik Şubesi önünde tartışan alkollü iki kişi arasında kavga çıktı. Kavgayı ayırmak isteyen asker ve polislere hakaret eden şahıslar, ifadeleri alınmak üzere Akdağmadeni İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Sosyal medyada olayı farklı şekilde yayılması üzerine vatandaşlar, İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne toplanmaya başladı. Olayı "terör olayı" olarak algılayan vatandaşlar, polisten, şahısların kendilerine verilmesini istedi. Daha sonra, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına girmek isteyen kalabalığa polis biber gazı ile müdahale etti.
Bir süre sonra dağılan grup, tekrar bir araya gelerek emniyet binasına girmek istedi. Bunun üzerine çevik kuvvet ve jandarma ekipleri kalabalığı geri püskürmek için havaya ateş açtı.
Ardından grup, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına pet şişe ve taşlarla saldırdı. Olayda Emniyet Müdürlüğü binasının bazı camları kırıldı.
İlçeye gelen Yozgat Valisi, İl Jandarma Komutanı ve İl Emniyet Müdürü tarafından sakinleştirilen grup, daha sonra dağıldı.
OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER