MERAL AKŞENER'DEN SKANDAL SÖZLER

MERAL AKŞENER'DEN SKANDAL SÖZLER

Bahçeli'ye geçtiğimiz hafta 'başparalelci' diyerek büyük tepki çeken Meral Akşener yeni bir skandala imza attı.

Akşener, Bahçeli'ye yönelik olarak 'geometrinin tüm kavramlarını kullandınız, paralel dediniz, ben de size diyorum ki yamuksunuz yamuk' ifadelerini kullandı. Meral Akşener, Hatay ziyareti kapsamında Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi'nde Hataylı destekçileriyle bir araya geldi.

Akşener yaptığı konuşmada, MHP'nin önceliğinin kongrelerini yapmak olduğunu ifade ederek, "Sayın Genel Başkan sevgisini anlıyorum ama buradan ısrarla bize hakaret edenlere sesleniyorum. Özenle cevap vermemeye çalıştım. Geometrinin tüm kavramlarını kullandınız, paralel dediniz, bende size diyorum ki yamuksunuz yamuk." dedi.

İLK DEĞİL MHP Genel Merkezi'nce, Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye yönelik "Başparalelci" ve benzeri ifadeler kullanan eski MHP milletvekili Meral Akşener hakkında inceleme başlatılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum