MHP İzmir'de "Alaattin Çakıcı" Krizi!
Sosyal medya üzerinden "Alaattin Çakıcı'ya özgürlük" adı altında başlatılan kampanya'ya destek veren MHP Torbalı İlçe Başkanı'na Serdar Seçgin'den tepki geldi.
MHP İzmir'de patlak veren "Çakıcı" polemiğinde teşiklat araya girmek zorunda kaldı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden düzenlenen "Alattin Çakıcı'ya özgürlük kampanyası"na destek veridği yönünde açıklama yapan MHP Torbalı ilçe Başkanı Yurdaoğ Mutlu yaptığı açıkalam sebebiyle tepki gördü.
İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, “İlçe başkanımızın gündeme oturmak isteme gayretini ve sosyal sorumluluk tarzını mazur görüyoruz fakat bazı şeyler vardır, bütün insanların ilgi ve alakasını cezp eder, bazı şeyler de herkesi ilgilendirmez ve ilgilendirmemelidir de” ifadelerini yer verirken, “Teşkilat terbiyesi ve icraatları dahilinde buna çok dikkat edilmelidir. Başkanlık seviyesinde olan çalışma arkadaşlarımızın ne söylememesi ve ne söylemesi gerçekten bizim için çok önemlidir. Magazin dünyası da hukuk alanı da bizden uzak olan alanlardır” dedi.
AĞZINDAN ÇIKANI BİLMELİDİR!
İl Başkan Yardımcısı Seçgin, “Alaaddin Çakıcı, Türkiye’nin tanınmış ve sevilen şahsiyetlerindendir. Kişilerin birbirlerini sevmesi hiçbir şekilde suç değildir. Ama siyasilerin kullandığı vekullanacağı bazı laflar; yaptığı eylem ve girişimler bazen yarardan çok zarar verebilir. Buna çok dikkat edilmelidir. Basın yoluyla öğrendiğimize ve takip ettiğimize göre Sayın Çakıcı kanunlar gereği cezasını çeken hem de delikanlıca bir duruş sergileyen bir onurlu şahsiyettir.
Bazıları gibi değerlerini pazarlık konusu yapmadığını da herkes iyi bilmektedir. Siyasilerin de bu konuda hassas olması gerekmektedir. Ortada kanunlarımız ve mahkeme kararları vardır. Haddi aşmamak, makul ve legal alanlarda siyaset yapmak şiarımız olmalıdır” şeklinde uyarıda bulundu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.