TÜRK POLİSİ AKP'Lİ İSMET YILMAZ'A HODRİ MEYDAN DEDİ !

TÜRK POLİSİ AKP'Lİ İSMET YILMAZ'A HODRİ MEYDAN DEDİ !

Eyyy T.B.M Başkanı İsmet YILMAZ Burdan Sanada Sesleniyorum Karşıma ve Telofonuma Çıkma Cesareti Gösteremediğin İçin Kulaklarını Aç ve Dinle;

Mili Savunma Bakanıyken Vatan Toprağına Sahip Çıkamadın Meclis Başkanı Oldun Vatan Evlatlarına Sahip Çıkamadın O Kutsal Meclis Başkanlık Görevini Hak Etmiyorsun Korkakların Haksızlığa Göz Yumanların Kula Kulluk Edenlerin İşi Yok O Makamda Olamazda Bir Sivaslı Olarak Bir Yakının Olarak Utanıyorum Senden Senki Öz Kardeşin Olan Adnan YILMAZ O Güzel İnsana Düzce Valisiyken Yaptığı Güzel İşler Nedeniyle Birilerini Rahatsız Edince Ona Bile Sahip Çıkamadın.

Makamınız Gözlerinizi Öylesine Kör ve Sağır Etmişki Sizler RABBİNİZİ Unutmuşsunuz Ölümsüz Olduğunuzu Sanmışsınız. Artık Sen Bu Ülkede Başın Dik Gezme Hele Benim Memleketim Sivasta Başın Hiç Dik Gezme Hatta Adımını Bile Atma. Hala Muhsin Hocamın Kanı Yerdeyken O Toprakları Hak Etmiyorsun Umarım Sana Güzel Sivasımdan Bundan Sonra Değil Bir Oy Bir Tas Su Bile Vermezler.

Şuna Emin Ol Yemin Ederimki Nefesimin Gücümün Yettiği Müddetçe Sen ve Senin Gibilerle Haksızlığa Göz Yumanlarla Sonu Ne Olursa Olsun Ölüm Dahi Olsa Durmadan Bıkmadan Usanmadan Mücadele Edecem. Şunu Anladımki Bozkurt Duruşum Seni ve Senin Gibileri Fena Korkutmuş Karşıma Çıkamıyorsunuz Korkunuzda Haklısınız Çünkü Bana Söyleyecek Sözünüz Yok Bulamıyorsunuz Korkmayada Devam Edin Yarın Elbet Tüm Gerçekler Ortaya Çıkacak RABBİMİN Bildiğini Kuldan Saklamak İmkansız Bunu Bilesiniz.!

'BİR YİĞİT; BİR DEV ATEŞ YAKMAYA GÖRSÜN, BİN KOVA SÖNDÜRMEYE KALKAR ONU.. YİNEDE SÖNDÜREMEZ."

Polis  Vedat Sayilgan

Kaynak: ÜlkücüMedya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.