Dikkat: Haziran'da 2000 TL Ödenecek! Sosyal Yardım Ödemesi Alanlara 2000 TL Daha Verilecek!

Dikkat: Haziran'da 2000 TL Ödenecek! Sosyal Yardım Ödemesi Alanlara 2000 TL Daha Verilecek!

Haziran ayında sosyal yardım ödemesi alanlara ek 2000 TL verilecek. Bayramın yaklaşmasıyla birlikte ödemelerde önemli artışlar oluyor. Peki emeklilerin yanı sıra başka kimler ikramiye almaya hak kazanıyor? İşte Kurban Bayramı ikramiyesini alacakların listesi...

Sosyal destek parası alanlar için önemli ödemeler sunuluyor. Bununla birlikte ek olarak verilecek bir ödemeden söz edeceğiz. Haziran ayı itibarıyla hesaplara yatacağı öğrenildi. Milyonlarca vatandaşın bir anda merak etmeye başladığı neler biliyoruz? Detaylarıyla birlikte merak edilenleri aktaracağız.

Sosyal destek ödemelerinde son durum belli oldu. Bayram ikramiyesi de bu ay için dahil edilecek. Kurban Bayramı'nda toplamda ne kadar ödeneceği bir süredir soruluyordu. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'ndan itibaren 1100 TL olan ikramiye bedeli 2000 TL'ye çıktı. Bu artışla birlikte vatandaş rahat nefes aldı. Emeklilerin bayram ikramiyesinden yararlanacağı zaten bilinen bir gerçek. Başka kimlerin ödeme alacağı konusunda belirsizlik sürüyordu. Bu konuyla ilgili net bir açıklama daha yapıldı.

İkramiye Ödemesini Kimler Alacak?

Sosyal yardım parası alan vatandaşlarımızın bir kısmına bayram ikramiyesi de ödeniyor. Bu kapsamda yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, malullük aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri, şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören vatandaşlar bayram ikramiyesi alabilecek. Yani 2000 TL ek hesabında para görecek.

Kurban Bayramı, 29 Haziran'da başlayacak ve 1 Temmuz'da sona erecek. Bayram başlamadan bir hafta öncesinde ödemeler hesaplara aktarılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.