Denizde Yüzerken Yatın Pervanesi Çarpan Kişi Öldü

Denizde Yüzerken Yatın Pervanesi Çarpan Kişi Öldü

Mersin Silifke'de 34 yaşındaki Kemal Polat, denizde yüzdüğü sırada üzerinden geçen bir yatın pervanesinin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

 

Olay, saat 20.00 sıralarında Yapraklı Koy'da meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde plaja gelerek denize giren Kemal Polat, yüzerek yaklaşık 50 metre açıldı. Kime ait olduğu açıklanmayan 8 metrelik bir yat, denizde yüzen Polat'ın üzerinden geçti. Yatın pervanelerinin çarptığı Polat, vücudunun çeşitli yerlerinde meydana gelen kesiklerle ağır yaralandı. Vatandaşların yardımıyla denizden çıkartılan Polat, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulans ile yakındaki bir özel hastaneye kaldırıldı. Çok kan kaybeden Polat, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yatı kullanan ve ismi açıklanmayan kişinin gözaltına alınarak Silifke Sahil Güvenlik Komutanlığı'na götürüldüğü belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Denizde Yüzerken Yatın Pervanesi Çarpan Kişi Öldü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.