MHP'Lİ SEMİH YALÇİN: AHMET HAKAN 'HADDİNİ BİL!
MHP'li Semih yalçin Twitter Hasabından açıklamalarda bulundu
Osmanlı Tarihinde bir Münasebetsiz Mehmet Efendi vardı. II.Mahmut’a illallah dedirtmişti.
Günümüzde de bir Münasebetsiz Ahmet Efendi türedi son günlerde meydanı boş buldu oraya buraya saldırıyor.
Ey Münasebetsiz Ahmet Efendi! MHP hakkında ha bire desteksiz atıyorsun.
Kahvehane dedikoduları, sosyal medyada dolaşan asparagas haberler ve kendilerini darı ambarında görenlerin iddialarından yola çıkarak yorumlar yapıyorsun.
MHP’nin dinamiklerini ve teşkilat dokusunu dikkate almadan aklına geleni sıralıyorsun. Araştırmadan desteksiz atıyorsun.
Her şeyin, senin yazdığın gibi basit olmadığını zamanla göreceksin.
“MHP’yle ilgili içeriden bilgi aldım.” diyerek milleti aldatıyorsun.
Eğer bugünkü yazdığın martavalları birileri kulağına üflediyse seni fena hâlde tongaya düşürmüşler.
Yazdıklarını okuyan da yeni ve önemli iddialar ortaya attığını sanır.
Öteden beri, “Köşe yazarlığı bir iddia işidir.” diyorsun ama yeni bir şey söylemiyorsun.
Senin ortaya attığın iddiaların benzeri, daha önce de gündeme getirildi.
Anlaşılıyor ki dün Alparslan Türkeşsiz Türk milliyetçiliği senaryoları yazanlar, bugün de Devlet Bahçelisiz MHP peşindeler.
Geçmiştekiler nasıl başarısız oldularsa bugünküler de hüsrana uğrayacaklar.
Senin gibi her hıyarım var denince tuz alıp koşanlar, avuçlarını yalayacaklar.
Sendeki bu sahte MHP sevdası ve Bahçeli aleyhtarlığı yeni değil.
1 Kasım öncesinden beri köşeni MHP aleyhinde yürüttüğün kampanyaya tahsis ettin.
Ne kadar muhalif, aleyhtar ve hayalperest varsa köşende yer veriyor, televizyon programına çıkarıyorsun. Bununla kalmayıp tefsir-i şeriflerinle onlara yol gösteriyorsun.
Aslı yok tarlasında binlerce dönüm darın varmış gibi sallıyorsun! Kendini darı ambarında hayal edenlere muhayyel darı siloları kuruyorsun.
Bu arada aklınca onlara rehberlik ederek içinde Milliyetçi-Ülküc
Kılavuzu karga olanların burnunun darı ambarına değil; başka yerlere saplanacağı, camiamızda iyi bilinir.
Bir yazarsın, iki yazarsın, üç yazarsın. Ama son günlerde defalarca ve ısrarla partimizi hedefe koyduğuna göre ya içinde bir erik kurusu var.
Ya da ilişki içinde bulunduğun kim bilir hangi çevrelerin talimatıyla hareket ediyorsun.
Aklınca gazetendeki köşende muhaliflere destek veriyor ve Bahçeli düşmanlığı yaparak onların elini güçlendireceğini sanıyorsun.
Senin bu gülünç tutumun, kafalarında bir miktar soru işaret bulunanları bile uyandıracak ve beklediğinin tersi yönde tepki hâsıl olacak.
Mesleğini kötüye kullanıp üzerine vazife olmayan işlere karışarak MHP’yi karıştırmaya, herkesi birbirine düşürmeye yönelik yazıların; kuru gürültü çıkarmaktan başka işe yaramayacak.
Boş atıp dolu tutmayı planlıyorsun ama hava alacağına şüphe yok. Sen kimsin de MHP’ye ayar vermeye kalkıyorsun?
Galiba kendini fazla önemsiyorsun. Seni pohpohlayanlar egonu fazla şişirmiş olmalılar.
Hem kullanılıyorsun hem de nefsine yenik düşüyorsun.
Zaman içinde ayakların yere değecek ve yalancı kanatlarının seni daha fazla uçuramadığını göreceksin. Böyle gitmeye devam edersen, balonun fazla sürmeden patlayacak.
Sen, MHP’ye ayırdığın yoğun mesaiyi, Türkiye’nin ciddi ve ağır gündemine ayır bari de sonunda fazla hüsrana uğrama…
Sana saldırdıklarında beyinden darbe aldığın belli oluyor. Bize öyle geliyor ki bu, sende kalıcı hasar bırakmış.
Ha, bundan kendine sakın bir tehdit payesi çıkarma. Öyle bir niyetimiz yok. Maksadımız, sadece akılsızlığını kamuoyuna hatırlatmak.
Çünkü sen tehdit etmeye değmezsin.
Elbette bir gazeteci siyasetle, siyasetçilerle ilgilenir. Ama MHP’yi dizayn etme sevdası da neyin nesi?
Sen ne bilirsin MHP’nin içini dışını, dinamiklerini? Bu işler senin çapını ve boyunu aşar “Münasebetsiz Ahmet Efendi”!
Hem, haddini bilmek de bir erdemdir. Bari haddini bil de seni adam sansınlar!
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.