Suriyelinin Katili Suriyeli Çıktı

Suriyelinin Katili Suriyeli Çıktı

MERSİN'de yol kenarında battaniyeye sarılı ve tanınmayacak halde cesedi bulunan Suriyeli 32 yaşındaki Ahmad Hilel'in katil zanlıları 4 Suriyeli, İzmir'de Yunanistan'a kaçmak isterken yakalandı.

Erdemli-Tarsus otoyolu üzeri Mezitli viyadüğü yakınlarında geçen 18 Nisan'da battaniyeye sarılı, tanınmayacak halde bulunan cesedin Suriyeli Ahmad Hilel'e ait olduğu saptandı. Hilel'in en son 6 Nisan'da Gaziantep'ten olay yerine geldiği, akşam saatlerinden sonra da bir daha kendisinden haber alınamadığını belirlendi.

Ahmad Hilel'in öldürülmesiyle ilgili yapılan çalışmada katil zanlısı olduğu saptanan Suriye uyruklu kadın N.H. ile M.A.H., M.C.H. ve N.A.F.'nin İzmir'e gittiği belirlendi. İzmir'de düzenlenen operasyonda katil zanlıları Yunanistan'a kaçmak isterken yakalanıp, Mersin'e getirildi.

Sorguya alınan şüpheli kadın zanlı N.H., öldürdükleri Ahmad Hilel'in Suriye'de kardeşini öldürdüğünü intikam için cinayeti işlediklerini itiraf etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.