Mansur Yavaş'a Mektup

Mansur Bey, Milliyetçi/Ülkücü harekete uzun yıllar yük oldunuz. Şöyle ki, iki dönem Beypazarı ilçesinde MHP'li Belediye Başkanı oldunuz. Seçildiğiniz partiyi ve partilileri temsil kabiliyetini kaybettiğiniz gibi, Beyparı sakinlerinin de itimatını kaybettiniz. Çünkü, yüreklerde kovulduğunuz ülkücü hareket ve MHP'den sonra, sığındığınız CHP'den aday olduğunuzda, Beypazarı'ndan aldığınız oy o ilçeye ne kadar yük olduğumuzun belgesi niteliğindedir.

Kemal Kılıçtaroğlu tarafından ikinci kez Belediye Başkan adaylığına atandığınız seçimlerde yine Beypazarlı hemsehrilerinizin iltifatını görmediğiniz, sandık sonuçlarından anlaşılmaktadır.

Son yerel seçimlerde, sizi aday olarak atayan  Kemal Kılıçtaroğlu'nun kendi partisinde dahi karşılığı azalmıştır, dolayısıyla; CHP seçmeni, kısmen seçilmiş, yarı atanmış olan Belediye Başkanlarından desteğini her geçen gün daha da fazla çekmektedir. manipüle edilmiş seçmenin güveni azalmış, kovulduğunuz partide ise karşılığınız hiç yoktur.

Geriye kalan HADEP'in desteği ile ve sizi yönlendirdiğini söylediğiniz ajansın kollaması ile Ankaray'ı nasıl yöneteceksiniz?

Artk, yarı atanmış, yarı seçilmiş durumunuz ve arkanızda her geçen gün azalan seçmen desteğinizi göz önünde bulundurmanız ve Ankara'nın geleceğini düşünmeniz elzemdir.

Siyasî etik ve Ahlâk gereği, istifa etmenizin daha doğru olacağını tavsiye ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İrfan Topçu Arşivi

Kuşatma

25 Ocak 2021 Pazartesi 00:00

Tarihin Bir Dili Var

08 Ocak 2021 Cuma 22:57

Devlet Bey'i doğru anlamak;

25 Aralık 2020 Cuma 12:06

Sevgili Canan

18 Kasım 2020 Çarşamba 15:56

Ülkücü Hareket Ve Aristokrasi

03 Kasım 2020 Salı 14:32

Cahilsin Yobazsın

02 Kasım 2020 Pazartesi 11:30

Siyaset Ve Mizah

31 Ekim 2020 Cumartesi 01:05

Bir Şeyler Ters Gidiyor

29 Ekim 2020 Perşembe 22:43

Sokakların Sonu Kabristandır

28 Ekim 2020 Çarşamba 11:13