Altın 6192.15 %-1.15
BIST 14497.37 %0.5
Dolar 46.8243 %0.01
Euro 53.4758 %-0.29
Sterlin 62.3766 %0

MHP AKP İLE NEDEN HÜKÜMET KURMADI DİYENLER

Sayın Devlet Bahçeli'ye ve MHP'ye vay hükümet ortağı niye olmadı,vay HDP ye neden bakanlık verdi diye ,işkembeden sallayan var.İlk olarak Ahmet Davutoğlu saraydan hükümet kurma gibi bir görev almadı.Hükümeti ne şartla olursa olsun kurmama görevi aldı.

Hükümet kurma görevi alsaydı pkk nın 10 maddelik barış şartlarını kabul eden hükümet,MHP nin bu milletin bekası için hırsızların yolsuzlukların adalet önüne çıkarılmasıyla ilgili 4 maddelik hükümet kurma şartlarını kabul ederdi.AKP dışında 3 parti daha vardı onlara neden hükümet kurma görevi verilmedi.A. Davutoğlu saray tarafında hükümeti kurmama yönünde görevlendirildi.Bunu hiç kimse başka türlü yutturmaya çalışmasın.

Gelelim seçim hükümetinde HDP ' ye bakanlık verilmesine.TBMM de grubu bulunan akp dışında CHP,MHP ve HDP ye bakanlık için teklif gitti.Zaten de kanunen öyle olması gerekiyormuş.Şimde,sanki HDP ye teklif gitmemişte ,MHP bakanlık tekliflerini kabul etmediği için HDP' ye bakanlık verildi gibi salakça bir algı oluşturulmaya çalışıyorlar.CİA ve Mossad ajanlarının kendi kurum ve ülkemizdeki maşalarına verdikleri talimatlardada Türkiye'nin bölünmesi için önce MHP nin ve Milliyetçiliğin bitirilmesi gerektiği bildirilmiş.Herkes takkesini önüne koysun düşünsün.Benim oyum bin defa da seçim olsa MHP'yedir.

Deniz Özkök

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Deniz ÖZKÖK Arşivi

DENİZ ÖZKÖK'TEN SON VEDA YAZISI

07 Ekim 2017 Cumartesi 20:30

MHP NEDEN BÖLÜNMEK İSTENİYOR

27 Eylül 2017 Çarşamba 15:53

MUHALİFLER KİMİN MAŞASI ÇIKTI

24 Eylül 2017 Pazar 20:51

CİN ŞİŞEDEN ÇIKTI

21 Eylül 2017 Perşembe 23:16

FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ VE SİYASET

12 Eylül 2017 Salı 00:58

Bölünmeyeceğiz yıkılmayacağız

08 Eylül 2017 Cuma 22:22