Altın 6226.28 %-0.61
BIST 14527.48 %0.71
Dolar 46.8331 %0.02
Euro 53.5946 %-0.06
Sterlin 62.4769 %0.16

BU MEMLEKETİN GERÇEK SAHİPLERİ YİĞİT SERDENGEÇTİLERDİR!...

AKP'yi teslim almanın rahatlığı ile daha çok ileri gidecekler, daha fazla şey isteyecekler ve daha fazla koparacaklardır.

AKP'nin teslimiyetçiliği, korkaklığı, dış politikadaki, tutarsızlığı, meydanlarda nutuk atıp efeleneceksin, sonrada ben ettim sen etme diyeceksin!

AKP iktidara geldiği günden bugüne kadar, her alanda olduğu gibi dış politikada da sınıfta kalmıştır. Zaten bu noktaya da böyle gelmedik mi?

Ermeni'den özür dileyerek, Rum’a kapı aralayarak, Obama'nın sopasına selam durarak, AB'nin toplama kampı olmayı kabul ederek, Rusya'nın ölçüsüz ve haddini bilmez tehditlerini görmezden gelerek yalnız ve çaresiz duruma düşmedi mi?

Bu hallere bakmadan Şam'da Cuma namazı kılıp, Mısır'a demokrasi getireceklerini, Gazze'yi ziyaret edip kahraman olacaklarını ileri sürenler, şimdi bütün söylediklerini geri alıp özür turları atıyorlar.

Ve son olarak geldiğimiz nokta, Suriye ve Irak sınırımızı IŞİD ve İran tehdidine karşı NATO'ya teslim etmektir.

PKK ile mücadelede sözde dostlarımızdan ve müttefiklerimizden nasıl bir destek aldığımızı soruyorsanız, hiç aklınıza dahi getirmeyin.

Ne acıdır ki PKK, PYD üzerinden çoktan ABD ve AB'nin arka bahçesine dönüştüğü için, kaderimizle baş başa kalmış durumdayız.

Teslim olarak, özür dileyerek, dün söylediğini bugün geri alarak, elindekileri de vererek muvaffak olmuş hiç bir ülke gösteremezsiniz.

İçi boş efelenmeler, dünyaya ayar verme kahramanlıkları, van minüt tiyatroları ne kadar hayal âleminde dolaşmaktan ve yalnızlaşmaktan başka bir sonuç vermemişse, bu kadar kolay teslim olmak da çok daha ağır kayıplardan başka bir şey getirmeyecektir.

Bu gidişin sonu vahamettir ve bugünleri de arayacak durumlara düşeceğimiz kesindir. Bu milletin gerçek sahipleri buna fırsat vermeyecektir.

Bu memleket sahipsiz değildir. Bu memleket için canını, kanını verecek yiğitler, serdengeçtiler vardır. Hiç kimse merak etmesin, telaşa düşmesin, ümidini kaybetmmesin.

 

Zakir TOPDUR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi

ERZİNCANSPOR’A GÜNEŞ DOĞDU…

05 Temmuz 2026 Pazar 21:24

BOŞ KAFALILAR MAKAM SAHİBİ OLUNCA…

01 Temmuz 2026 Çarşamba 17:24

TÜM BABALARA İTHAF OLUNUR!...

20 Haziran 2026 Cumartesi 09:24

İBLİSİN UŞAKLARININ SON TANGOSU

17 Haziran 2026 Çarşamba 20:24

SİYASETTE ZENGİNLEŞEN HIRSIZDIR…

30 Mayıs 2026 Cumartesi 13:13