Ne utanıyorlar, ne vazgeçiyorlar

Türk milletinden başka her yerden, herkesten ve her şeyden himmet bekleyen zillet güruhu, bütün hesaplarının boşa çıkması, bütün ümitlerinin kırılması karşısında tam bir çılgınlık, hatta çıldırmışlık yaşıyor. Ne yapacaklarını, neye sarılacaklarını şaşırmış durumdalar. Kızgınlıkla, kırgınlıkla, çaresizlikle kendilerini kaybediyorlar. Bu hazin durumları gerçek yüzlerinin ortaya çıkmasını da sağlıyor.

DAHA NE OLMASI GEREKİYOR?

Zillet güruhu içinde siyaset yapanların her biri ayrı bir gaflet, delalet, hatta ihanet olan değerlendirmelerine, açıklamalarına alıştık. PKK’da, FETÖ’de ve olağanüstülüklerde iktidar arayan bir anlayıştan söz ediyoruz. Ortaklık kurdukları, birlikte Anayasa hazırladıkları HDP’nin nasıl bir terör yatağı olduğunu zaten biliyorduk. Şimdiye kadar bunun belgesi olan yüzlerce bilgi ve belgeyi gördük. Son olarak HDP Esenyurt İlçe Binası’na yapılan operasyonda ortaya çıkanlar, bu parti görünümlü yapının terör örgütü PKK’nın ta kendisi olduğunu anlamaya da, anlatmaya da fazlasıyla yeterlidir. Dünyanın neresinde olursa olsun, terör örgütünün hücre evi olan bir partinin siyaset sahnesinde kalmasına asla izin verilmez. Avrupa ülkelerinde bunun örneklerini gördük. Çok daha az sebeplerle bile partiler kapatıldığı gibi, bir daha siyaset yapmalarına da hiçbir şekilde müsaade edilmedi. Cumhuriyet Savcılarının bu terör yapılanması için artık harekete geçmesini bekliyoruz. Daha ne olması, hangi bilgi ve belgeye ulaşılması gerekiyor?

HÂLÂ HDP’Yİ TEMİZE ÇIKARMAYA UĞRAŞIYORLAR

Ortaya çıkan görüntüler aynı zamanda CHP’nin başını çektiği ittifaka niçin zillet denildiğini ve bunu ne kadar hak ettiğini de belgeliyor. Terör örgütünü merkezine almış ve onun taleplerine göre siyaset üreten, Anayasa hazırlayan bir ittifaktan Türkiye’ye fayda geleceğini düşünmek bile derin bir gaflettir. Ne acıdır ki, zilleti oluşturanlar her şey bu kadar açık olmasına rağmen, hala HDP’yi temize çıkarmaya, bu terör yapısının başında bulunan ve her beyanı ayrı bir ihanet olan Demirtaş denilen kravatlı teröristin tutukluluğunun bitirilmesini talep etmeye devam ediyorlar. İP’in bir genel başkan yardımcısının daha iki gün önce televizyon kanallarından bu kravatlı teröriste sahip çıkması ve serbest bırakılmasını istemesi, zilletin ne kadar derin, ne kadar hazin, ne kadar vahim olduğunu bir defa daha ispatlamıştır.

ZAVALLI TROLLER

Zilletin siyaset dışında kalan, özellikle medya da yer tutmuş unsurları ayrı bir kepazelik sergiliyor. Kelimenin tam anlamıyla zıvanadan çıkmış durumdalar. Cumhur ittifakına fitne sokabilmek için akla-hayale gelmeyecek alçaklıklara başvuruyorlar. Özellikle MHP’den rahatsızlıklarını artık gizleyemedikleri gibi, açıkça ve alçakça bir saldırı başlatmış durumdalar. Fakat ne yapsalar olmuyor, hangi yola başvursalar geri tepiyor. Sosyal medyadaki asılsız paylaşımları, şakalaşmaları sanki gerçekmiş gibi alıp anlatan ve bunlara da bu milletin inanmasını bekleyen zavallıları, biraz da acıyarak izledik. Trol olmak kendilerine yakışıyor olsa da, içine düştükleri bu hazin durum için üzülüyoruz. Birde bu halleriyle bize gazetecilik dersi vermeye kalkışmaları pişkinliğin nerelere kadar ulaştığını ibret verecek biçimde belgeliyor.

DEVLETİ HEDEF ALIYORLAR

Biz bunları yazmaktan, anlatmaktan yoruluyoruz, ama onlar ne yoruluyor, ne utanıyor, ne de vazgeçiyorlar. Zilletin bütün unsurları bu konuda birbirleriyle yarış içindeler. Devletin kurumlarını dahi hedefe koymaktan geri kalmıyorlar. Dağdaki katillere, eli kanlı teröristlere militan diyemediler, ama bu devletin Valisine, Kaymakamına bu yakıştırmayı yapmakta biran bile tereddüt etmiyorlar. Bu sözün bittiği yerdir. Biz boşuna CHP için çok ciddi ve ivedi bir milli güvenlik sorunu haline geldiğini söylemiyoruz. Her halleriyle, her şeyleriyle ve bütün varlıkları ile bunu hem de en küçük bir endişeye yer bırakmayacak şekilde ispatlıyorlar.

TÜRK MİLLETİ HER ŞEYİN FARKINDA

Daha önce de birkaç defa yazmıştım. Zillet güruhu bu yaptıkları ile bırakın ümit olmayı, Cumhur ittifakının ne kadar önemli, ne kadar hayati olduğunu bu millete net şekilde gösteriyor. Cumhur ittifakı ve yeni hükümet sistemi ile birlikte her şey değişmiş, Türkiye bütün sorunlarını hızla çözdüğü gibi, lider ülke yolunda da büyük mesafe almıştır. Bütün kızgınlıkları, bütün çaresizlikleri bu yüzdendir. Ortaya ne bu milleti ümitlendirip heyecanlandıracak bir şey koyabiliyorlar, ne de yapılan hizmete saygı gösteriyorlar. İşleri güçleri sorun çıkarmak iftira etmek, karalamak ve Türk ve Türkiye düşmanlarına malzeme vermek. Türk milleti her şeyin farkındadır ve yapılan kamuoyu yoklamaları da bunu gösteriyor. Cumhur ittifakını oluşturan partilerin uzun uzun yaptıklarını, yapacaklarını anlatmalarına bile gerek yoktur. Sadece, “biz gidersek işte bu zillet güruhu gelecek” demeleri yeterlidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Orhan KARATAŞ Arşivi
SON YAZILAR