Osman BÜYÜKKAYA

Osman BÜYÜKKAYA

MHP SEVGİMİZ PAZARAKADAR DEĞİL MEZARAKADARDIR

Özlemle, hasretle beklenen Türk Dünyası birlikteliği Türkiye cumhuriyetinin ev sahipliğinde mutlaka gerçekleşecektir

Türk milleti tarih boyunca birlikte yaşadıkları fark dinlerden topluluklardan farklı etnik gruplardan adaletle hükmetmiş din konusunda herhangi bir zorlamada bulunmamış her zaman barış içerisinde yaşamayı başarmış necip bir millettir.

Adalet ve hoşgörü kavramları Türk İslam ahlakının temelini oluşturmuştur milletleri adaletten uzaklaştıran en önemli etken Milli şuur ve ahlak anlayışını içine sindiremeyenlerdir.

Adaletin olmadığı hoşgörünün bulunmadığı bir toplum yok olmaya mahkûmdur. Toplumları ayakta tutan, büyüten en önemli gerçeklik adalettir. Tarihsel olarak Türk dünyası adalet anlayışı ile yüzyıllarca büyük bir hâkimiyet alanı kurmuş tur. Bugün bu tarihsel kültür ve geleneğin sahibi Türkiye’mizdir.

Fakat Türkiye’miz, bugün kendi içinde yerel piyonlar ve uluslar arası sömürgeci tahakkümcü güçlerin kıskacı altındadır. Yerel piyon güçler kimi uluslararası güçlere sırtını dayayarak, kirli oyunlar kurma peşindedir. Yine ABD arka plana Rusya ve İran ile açık İş tutuyor.

Diğer taraftan İsrail İngiltere Fransa ve son günlerin yaramaz çocuğu Almanya gündemi belirliyor

Tüm bunlar yaşanırken küresel güçler boş durmuyor paradigma değişsin söylemleriyle kimi oyunlar peşindedir. Aylardır MHP’yi dizayn etme arayışları sürüyor. Bu arayışlar ‘değişim’ adı altında kimi hain kampanyalarla yürütülmeye çalışılmaktadır. Değişim'' talebinde bulunanlar 1 Kasım seçimleri algısıyla en tehlikeli planları peş peşe vizyona koyu verdiler. 1 Kasım sonuçları çok iyi kurgulanıp kimi kirli oyunları sahnelemek için kullanılmaktadır. Yaklaşık olarak yedi aydır sağcısı, solcusu, liberalcisi, paralelcisi ne kadar MHP düşmanı varsa hepsi değişim hastalığına kapıldılar Uykuya yatmış uykuda kalmış kim varsa harekete geçirildi. Olmayan bir hava, estirilmeye başlandı. Hakikat, yalan lehine değiştirilmek, dönüştürülmek istendi

15Mayıs'ta tarlada rezalete ve kaosa imza atanlar, 19 Haziran'da aynı oyunu sahneye koydular
MHP’yi kolayca ele geçirebileceklerini sanıyorlardı.

MHP 7 Haziran sonrası siyasete damgasını nasıl vurduysa, 10 Temmuz sonrası yine siyasete damga vuracağından kimsenin endişesi olmasın. Zira MHP gücünü büyük Türk milletinden, Türk dünyasın adalet ve birlik geleneğinden almaktadır. Bu kültürel miras kendini hareketimizin benliğinde mevcuttur. Küllerin den yeniden doğan tek hareket, Milliyetçi Harekettir. Bu hareket ve sonuna kadar kendini bu hareketin bir parçası olarak gören ülkücü hareket büyük Türkiye’mizin öcülüğünde tüm Türk Dünyasını bir araya getirerek yeniden özlenen adaleti sağlayacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Osman BÜYÜKKAYA Arşivi
SON YAZILAR