ANLAYACAKSINIZ

Yargısız infaz; geçmişte, şuanda, korkarım ki gelecekte de, bazı kişiler, kurum ve kuruluş sözcüleri, yine bazı kişi, kurum ve kuruluşlar seçilerek, bilerek, bilmeyerek, kasıtlı yorumlar yapılması, isnatsız fikirler ileri sürülmesi; olaylara sadece kendi pencerelerinden bakmaları, eleştirdikleri tarafın fikir, görüş, bilgi ve belgelerini dikkate almamalarıdır.

Buradan hareketle, günümüzden geriye doğru gitmek, ülkemiz ve geleceğimizle ilgili, önemli konulara dikkatinizi çekmek istiyorum.

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ

Sn. Devlet Bahçeli, Türkiye' nin bir parlamento ve yönetilmeden doğan sıkıntısı, doğabilecek buhranlara yönelik yeni bir SİSTEMİN getirilmesinin uygun olacağını; asıl fikir babası olarak düşünmüş, Akp ile hareketle, yapılan görüşmeler, incelemeler, çalışmalar sonucunda fikir birliğine varılarak CUMHURBAŞKANLIĞI YÖNETİM SİSTEMİ adı verilecek olan bir SİSTEME geçilebilecegine karar vermişlerdir.

Devletini, milletini, üniter yapının korunmasını, insanlarının geleceğini düşünen bir Liderden, bundan daha masum ne beklenebilir ?

Ülkemizin bulunduğu tüm şartlar gözönüne alındığında; ülkesiyle yatıp, ülkesiyle kalkan, tüm ihtimalleri düşünen Sn. Bahçeli, bu SİSTEM için inançlı, ısrarlı bir şekilde gayret göstermiş ve ilk Genel Seçimde de uygulanmıştır.

CUMHUR İTTİFAKI

Anında, yargısız infazlar, itirazlar, karşı çıkmalar ayyuka çıkmıştır. Herşeyi göğüslemeye karar vermiş CUMHUR İTTİFAKI kurularak, ilk Genel Seçimde de gerekli çoğunluğu alarak, hem SİSTEM, hem CUMHUR İTTİFAKI Türk halkından bir nevi güvenoyu almıştır.

Ardından Yerel Seçimlerin tarihi gelmiş, yapılan bu seçime de AKP ve MHP yine CUMHUR İTTİFAKI olarak girmiş, hemen hemen aynı oranla tekrar seçimlerden başarıyla çıkarak, güvenoyu tazelemişlerdir. Üstelik MHP aleyhinde propagandalarının hızını kesmeyen, devamlı saldırı içinde olan, MHP' nin tökezlemesini isteyen tüm şer odaklarına rağmen, MHP, seçilen belediye başkanlık sayısını ikiye katlayarak, dosta güven, düşmanlarına gözdağı vermiştir.

Yine anında yargısız infazlar başlamış, MHP' nin aldığı oy düşük ve az gösterilerek seçim başarısı gölgelenmek istenmiştir. Sn. Bahçeli, seçimlerden %18-19 gibi bir başarı oranıyla çıkıldığını rakamlarla anlatmıştır.

“ Odunumun parası “ diye tutturanlara ne söylense ne anlatılsa boş. Çünkü “kapalı gözlük” koşan birisi şartlanmış ve şartlandırılmıştır.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ VE İLÇE BELEDİYELERİ

Sn. Bahçeli, seçim sonuçlarında alınan oy oranları ile kazanılan belediye başkanlıkları ve meclis üyeliklerini de dikkate alarak, yeni bir teklifte bulunmuştur.  Başarıya ulaşan tüm tekliflerinde olduğu gibi, bu teklifinin de ülke çıkarları ve belediyelerin yapacakları hizmet, yatırım konuları önemsenmiş, seçilen belediye başkan ve meclis üyelerinin uyum içinde çalışmaları düşünülmüş, bir gerçektir.( Şimdiden Ankara Büyükşehir Belediyesinde meclis üye sayısı az olan başkan örneği)

Sn. Devlet Bahçeli' nin yeni teklifi;

“ Büyükşehir Belediye Başkanlarının seçildikten sonra, yapılacak yeni düzenlemeler ile ilçe belediye başkanlarını, yeni seçilen başkanın seçmesi” şeklinde bir tekliftir. Bu şekilde oluşan belediye meclislerinin daha uyum içinde verimli çalışmalarının dışında başka bir amacı olmadığı aşikardır.

Yargısız infazcılar, şartlanmış ve artniyet taşıyan kesimler anında harekete geçerek, bu teklifin eyalet sistemi gibi bir sistem olduğunu söylemişlerdir.

Bütün çalışmalarını, vatan, bayrak, millet, ezan, İslam  ve ÜNİTER YAPI üzerine odaklamış bir kesimden; “eyalet sistemi” gibi kalleş bir teklifin gelmeyeceğini düşünemeyecek kadar kasıt taşıyan bir iddiadır.

MHP kurulduğu günden bugüne sorun yaratmayan, aksine çözüm üreten bir parti olmuştur. Bu yüzden, “ meyve veren ağaç taşlanır” konumunda, hem yurt içinden hem yurt dışından saldırılar had safhadadır. Ne mutlu Türk Milletine ki, ülke sevdasıyla yanıp tutuşan, merhum Başbuğ Alparslan  Türkeş' den sonra, Sn. Devlet Bahçeli gibi Bilge, geleceği gören bir Lidere sahip olmuştur.

Her getirilen yeni bir fikre, sorunlara çözüm üreten her düşünceye karşı; fikir ve çözüm üretmekten aciz muhalefet, ülke ve Türk düşmanları, yargısız infazlarına devam ederek, MHP, Bahçeli ve ülkücü camiaya saldırmaktadırlar.

SN. BAHÇELİ'NİN YALNIZLIĞI

Biraz daha geçmiş tarihimize gidecek olursak, Sn. Bahçeli' nin;

8-10 yıl önceki yapmış olduğu konuşmalarını, o günlerin şartları, yapılan icraatları (!) yapılan hatalar görülmeden bugünlerde yapılmış gibi algı yaratmak, tekrar tekrar gündeme getirip günümüze uyarlamak, tam bir sorumsuzluk, artniyet, küstah bir tavır değilmidir?

Cumhurbaşkanlığında yeni bir SİSTEME geçilmesi gözardı edilerek, yalnız bırakılması,

Açılım sürecinde hdpkk' ya karşı çıkması, chp-hdpkk ile birlikte hükümet kurma taleplerini reddetmesi ve karşıtlığının devam etmesinde, yalnız bırakılması,

Dış politikada Türkiye karşıtlığında hükümetin yanında yer alması eleştirilerek, yalnız bırakılması,

Andımız, TC tabelalarının sökülmesi, Ne Mutlu Türkü Diyene sözünün bir çok yerde kaldırılması, imralı canisinin asılması, af, eyt konularındaki hassasiyetinin aynen devam etmesinde,  (bu konuların bir çoğunda MHP 50 Milletvekili ile yoğun mücadele  vermesine rağmen, bu konuları savsaklamak amacıyla, muhalefet tarafından verilen sözde önergelerin, MHP tarafından reddedildiği gibi bir algı oluşturulması ki, bu konularda MHP' nin meclise verdiği kanun teklifleri meclisde beklemektedir, verilen kanun teklifi, verilen konu hakkında ciddi olunduğunun göstergesiyken, önerge, çalışan meclisi oyalamak o konu hakkında tartışmaktır.) yalnız bırakılması,

Hangi akla, hangi mantığa, hangi vicdana sığar?

Şu bilinmelidir ki; bu ülkenin sigortası, MHP, Sn. Bahçeli ve ÜLKÜCÜ CAMİADIR. Hem yurt içinden hem yurt dışından hain saldırılar devam edeceğini bilerek HAREKET edilmektedir.

MÜSTERİH OL TÜRKİYEM.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Metin ŞEKER Arşivi
SON YAZILAR