ERMENİ SEVİCİ AKP’NİN İÇİNDEKİ TRUVA ATLARI

 

Denilmiştir ki: Kılavuzu karga olanın burnu boktan kurtulmaz!

Aha size örnek…

Birinin danışmanı Jöleli Yiğit, diğerininki fırıldak Mahçupyan…

Her konuda allame adamlar…

Ortak yönleri ise iktidara söve söve onlara danışman olmaları!

Cemaatin gazetesinde biti kanlandı fırıldak Mahçupyan’ın…

Önce Padişahın akil adamıydı, Serok Ahmet’in danışmanı bu Ermeni Mahçupyan…

O zamanlar, “AKP solcudur” bile demişti.

Artık muradına erdi.

Şimdi diyor ki:

“Cumhuriyetin yeniden kurulması gibi bir mesele var önümüzde. Önümüzdeki 8-10 yılda bütün kurumsal yapısıyla bu olay gerçekleşecek ve bu olayın gerçekleşmesi sürecinde de belirli bir yardıma veya belirli bir danışmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyor. Dolaylısıyla benim rolüm de böyle bir rol.”

Adeta AKP’nin bağrında saplı bir hançer!

Yeni Şafak yazarı Ali Bayramoğlu, onun danışman olmasını öve öve bitirememişti!

Durup dururken Papa’sına uyup “soykırım” deyivermiş.

Serok Ahmet, Dışişleri, AB Bakanı boşa dellenmesin!

AB Bakanı Bozkır sıkılamış: “AP kararı hükümsüzdür!”

Parlamenter sistem “bekleme odası”nda, anayasa askıda, hukuka uyan yok zaten…

Mahçupyan, Radikal ve Zaman’ın yazarıydı, Agos’ta yazmaya başladı. Ekim-2014’ten beri Akşam yazarı ve Serok Ahmet’in danışmanı… Ne “Toros eteğinin yörüğü” ona ne danışıyorsa?

Papa’nın Ermeni Soykırımı’nı kabul eden ifadeler kullanmasına sert tepki gösteren AKP ve Padişah, içlerindeki bu Diaspora uzantılarını unuttular! 

Mahçupyan, "Yargıya müdahale edildiğine dair suçlamalar var, yolsuzluk iddiaları var. Bunlarda gerçeklik payı olsaydı sonuçlarını görmemiz gerekirdi” diyebilen allamedir!

Sonra da “Yolsuzluklar ilelebet gizlenebilecek dosya değildir” diyor, Akşam gazetesi yazarı ve Başbakan Davutoğlu'nun Başdanışmanı Etyen Mahçupyan, “AKP seçmeninin yarısının parti içerisindeki yolsuzluklardan rahatsız olduğunu” söylüyor.
Sonra "yolsuzluklara insanların büyük çoğunluğunun ve AK Parti seçmeninin en az yarısının inandığı"nı söyledi, anlayabilen varsa açıklasın!
Ağzını köpürte köpürte, dudaklarını büze büze "Türkiye'nin son 100 yılı ile cebelleşiyoruz. O 100 yılla hesaplaşarak bir şeyler kuracağız" sözleriyle niyetlerini anlatıyordu.
Belçika’da, “Bir Ermeni olarak gerçekte kendimi daha ziyade Osmanlı hissediyorum. Türkiye'deki Ermenilerin çoğunun Cumhuriyet'in vatandaşlık modeliyle gerçekten bağlantı kurmakta zorlandıklarını düşünüyorum.” diyen de o.

NTV'de bebek katili için, "İdeolojik olarak gerçekten bir rehber ve lider. Öcalan'a bir şey verilmesine gerek yok, o alıyor zaten." dedi.

Ve bir itirafı var: "Güneydoğu'da kamu düzeni PKK'nın elinde".

CNN Türk’te Kürtçü Şirin Payzın’a “Demokrasiyi amaçlayan bir iktidar, halkın rızasını alarak, daha demokratik bir rejim tesis etmek adına, kimi antidemokratik uygulamalarda bulunabilir” diyebildi.

Papası ve AP’si gibi o da “soykırım” deyiverdi…

Besle kargayı oysun gözünü…

AKP’nin içindeki diğer Truva atı da Markar Esayan… Eski Agos ve yeni Yeni Şafak yazarı…

17-25 Aralık için, “yeni bir vesayet girişimi” demişti. “Paralel yapı B tipi Gladyodur” dedi, “Ak Parti hareketinin farkı halkın asistanlığını yapma çizgisini koruması” dedi, şimdi AKP adayı…

Ama…

AKP’nin milletvekili adayı Ermeni Esayan, Tayyip’in yayın organı USA Sabah’ta, “1915'te yaşananların 1948 BM Soykırım Beyannamesindeki şartları karşıladığını düşünürüm” şeklinde yazarak, 1915 olayları için “soykırım” dedi. 

Ama onlara az bile…

Sen Van-Akdamar’da millet kesesinden kilise restore edip ayin yaptır, maçta Ermenistan uğruna Azeri bayrağı açtırma, Heybeliada’nın papazını ekümenik yap…

Az bile size. Ama siz tarih de bilmez, ders de almazsınız ki… Sizinki kuru gürültü, saray özentisi, katrilyonluk itibar merakı, gerisi çukur!

Bunlar böyledir, Ermeni, Rum ve Kürtçüler, ellerine fırsat geçtiği an içlerindeki kini, alçaklığı, ihaneti kusuverirler…

Hem de devletten maaşlı kadrolarda…
Bay Davutoğlu, alın bu adamı görevden… Kargadan kılavuz olmaz!

 

Mustafa ÖNDER
[email protected]

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa ÖNDER Arşivi
SON YAZILAR