Fitnenin yeni taktiği

Milletten ümidini kesenler, hergün yeni bir oyunla, yeni bir tezgahla ortaya çıkıyorlar. Hepsinin ortak noktası MHP düşmanlığı. Şimdi de Cumhur ittifakı üzerinden bir algı operasyonu yürütüyor, fitne çıkarmaya uğraşıyorlar. Cumhur İttifakı aleyhinde akıl almaz değerlendirmelere, yorumlara ve daha da vahimi tamamen spekülatif ve yanıltıcı kamuoyu yoklaması görünümlü tezgahlara rastlıyoruz. Anket etiketli hokkabazları kısa süre önce değerlendirmiştim. Tekrar aynı konuya girmeyeceğim. Ancak, hokkabaz ve düzenbazlar, sadece bunlarla sınırlı değil.

MHP'NİN SAMİMİYETİ

Cumhur ittifakı Türk milletinin ittifakıdır. Türkiye'nin şartlarından doğmuştur. Milli bütünlüğü hedeflemekte, ülkenin bir an önce düze çıkarılması için çırpınmaktadır. MHP bu ittifak içinde son derece samimi, son derece etkili ve dürüsttür. İttifakın başarısı için bütün imkanlarını seferber etmiştir. Buna rağmen özellikle sureti haktan görünen bazı münafıkların fitne çıkarma çabası dikkatimizden kaçmamaktadır. Biz Ak Parti yönetiminin samimiyetinden asla şüphe etmiyoruz. Bundan sonra bu tür fitne hareketlerine karşı daha dikkatli olunacağı ve bu alçaklara meydanın bırakılmayacağına olan inancımız tamdır.

TARİHİ İMTİHAN

Bu değerlendirmemizden hiç kimse başka anlamlar ve sonuçlar çıkarmaya çalışmasın. Söylediğimiz gayet nettir. Sayın Devlet Bahçeli'nin de belirttiği gibi, Milliyetçi Hareket Partisi, gücünü mukaddesattan, inançlarından, ilkelerinden ve Türk milletinden alır. Türkiye'nin faydasına olmadığına inandığı her hareket karşısında tek başına da olsa sonuna kadar durur. Milletimizin kefilliğiyle bugüne kadar da durmuştur. Önümüzde yeni ve tarihi bir imtihan vardır. Kim ne derse desin, mükâfatı çile, madalyası yara, armağanı şehadet olan Milliyetçi-Ülkücü Hareket, Türkiye'nin geleceğinde artık tam ve kesin söz sahibi olacaktır. Buna hiçbir güç engel olamayacaktır.

ASIL HEDEF TÜRK MİLLETİDİR

MHP'den bu kadar rahatsız olanların asıl hedefi Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Türklükle kapanmamış hesaplarını görmek için sipere yatıyorlar. Siyaseti kullanıyorlar. İşbirlikçilerini tembihliyorlar. Ekonomik tetikçilerini devreye sokuyorlar. Küresel baskı ve dayatmalarla sonuca gitmeyi umuyorlar. Her tarafımız çevrelenmiştir. Eşkıya teyakkuzdadır. Hıyanet tetiktedir. MHP bütün bu hesapları boşa çıkarmakta, bütün bu kirli ve kanlı hesapları bozmaktadır. Kızgınlık ve saldırının asıl sebebi budur. MHP var oldukça sonuca asla ulaşamayacaklarını görüyor ve biliyorlar. Şeytanın aklına dahi gelmeyecek taktiklerle, oyunlarla bu direnci kırmaya, MHP'yi devre dışı bırakmaya uğraşıyorlar.

OHAL'DEN NEDEN RAHATSIZLAR

Ülke ve milletle meselesi olanların dillerine doladığı bir bahane de OHAL uygulamasıdır. Tamamen terörle mücadeleye yönelik olarak devam eden OHAL uygulamasından bu kadar rahatsız olunmasının makul bir izahını yapabilmek mümkün değildir. Asıl rahatsız oldukları şey, FETÖ'nün inlerine girilmesi ve saklandıkları her yerden bulunup çıkarılmalarıdır. PKK ve DEAŞ gibi vatan millet düşmanı teröristlerin kökünün kazınmasıdır. Her türlü terörün bitirilmesi, ülkenin huzura kavuşturulmasıdır. OHAL uygulamasının terörle mücadele dışında, vatandaşın günlük hayatına etki eden en küçük bir sonucu olamamıştır.Buna rağmen özellikle 5 benzemez ittifakını temsil edenlerin her ağızlarını açışta OHAL'i gündeme getirmeleri asla iyi niyetli değildir. Kurdukları ittifakın merkezinde yer alan PKK uzantısı HDP'yi korumaya, kollamaya ve milletin silip yok etmesinden kurtarmaya yöneliktir.

KAOSU KÖRÜKLÜYORLAR

Son 22 güne girilmiştir. Herkesin boyunun ölçüsünü alacağı gün yakındır. Cumhurbaşkanlığı seçiminin birinci turda sonuçlanmayacağı ve ikinci tura kalacağı iddiasının bir hayalden ibaret olduğu da, MHP'nin millet nazarındaki teveccühünün yüksekliği de millet kararı ile ortaya çıkacaktır.Cumhur İttifakı Türk milletinde büyük bir karşılık bulmuş ve heyecan uyandırmıştır. Bunun karşısında yer alan 5 benzemez ittifakı tamamen bozmaya ve yok etmeye yönelmiştir. Hala parlamenter sistemden bahsediyor, hala kargaşa ve kaosu körüklüyorlar. Bol keseden attıkları vaatlerle de bu milleti yanıltabileceklerini zannediyorlar. Türk milleti ne HDP odaklı böyle bir oluşuma yol verir, ne de ciddiye alır.

GERİ DÖNÜŞ YOK

Cumhur İttifakının hiçbir gizlisi saklısı yoktur. Her şeyi açık ve şeffaftır. Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Güçlü bir meclis yapısı hedeflemektedir. MHP meydanlarda bunları söylüyor, bunları savunuyor ve milletten bunun için onay istiyor. Aynı sahiplenmenin Ak Parti kanadından da gelmesi durumunda gerisi kendiliğinden hallolacaktır. 24 Haziran bir dönüm noktasıdır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Cumhuriyet'in başarısı, cumhurun irade ve istikbalidir. Bundan geri dönüş yoktur. Yine sayın Bahçeli'nin belirttiği gibi, gün olup bugünün tarihi yazıldığında inanıyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi'nin hakkı da teslim edilmiş olacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Orhan KARATAŞ Arşivi
SON YAZILAR