Mitil böyle atılır

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için artık son viraja girilmiştir. Hiç şüphesiz bu seçimlerin kilit partisi MHP’dir. Cumhur ittifakı içinde olması, Türk milleti için olduğu kadar İstanbul ölçeğinde de büyük bir güven kaynağıdır. Bütün teşkilatları ile İstanbul’da çok yoğun bir faaliyet yürütülmektedir. Sayın Bahçeli’nin deyimi ile mitil atılmıştır ve bu çaba karşılık bulmuştur.

CHP ADAYINDAN HANGİ TEMİNATI ALDILAR?

Sayın Devlet Bahçeli, İstanbul seçimlerine özel bir önem veriyor ve farklı bir anlam yüklüyor. Bunun sebebi CHP ve yancılarının bozuk sicilleri ile birlikte 31 Mart’ta sandıklardaki şaibe, usulsüzlük ve oy hırsızlıkları ve bunları yapanların arkasındaki malum güçlerdir. Başta PKK ve FETÖ gibi terör örgütleri olmak üzere, içeride ve dışarıda bu ülke ve milletle meselesi olanların alayı CHP adayını desteklemekle kalmamış, kendi imkanları ölçüsünde her türlü yardım ve destek için harekete geçmişlerdir. Sadece bu kadarı bile nasıl büyük bir tehditle karşı karşıya kaldığımızı anlamaya yeterlidir.Bu şer cephesi CHP adayından ne bekliyor, ne istiyor, hangi teminatı alıyor da, bu kadar kendini parçalıyor? Akıl ve izan sahibi herkes bu sorunun cevabını mutlaka aramalı, sorgulamalı ve kararını ona göre vermelidir. Bu rezil duruma seyirci kalınamaz, ağırdan alınamaz ve görmezden gelinemez. MHP varlık sebebine uygun olarak, kapıya dayanan bu büyük tehdit ve tehlikeyi bertaraf etmek için seferberlik ilan etmiştir.

TÜRKGÜN İÇİN ONUR

Genel Başkan Yardımcılarından Milletvekillerine, Belediye Başkanlarından MYK üyelerine, İl Başkanlarından teşkilat mensuplarına varıncaya kadar, MHP bütün imkanları ile İstanbul’dadır. Kapı kapı dolaşılmakta, başlatılan hemşeri hareketi ile gönüllere girilmektedir. Sayın Bahçeli bununla da yetinmemiş, bizzat kendisi İstanbul için sahaya inmiştir. Daha Ankara’dan yola çıkması bile büyük bir heyecan uyandırmış, dengeleri değiştirmiştir. İstanbul’a gelişinde İl Başkanlığına uğradıktan hemen sonra Gazetemiz TÜRKGÜN’ü ziyaret etmesi bizim için büyük bir şeref olmuştur. Henüz 9 ayını tamamlamak üzere olan TÜRKGÜN Gazetesi, Türk medyasında özel ve çok anlamlı bir yere ulaşmış, Türk milliyetçiliğinin ve Ülkücü Hareketin sözü ve sesi olmuştur. Sayın Bahçeli’nin bu ziyareti ile heyecanımız, şevkimiz, gayretimiz daha da artmıştır. Nitekim, gazetemiz için gösterdiği teveccüh, yaptığı değerlendirmeler bizim için ayrı bir onur kaynağıdır.

KÜRESEL DAYATMALAR

Muhtarlar ve hemşeri dernekleri bu seçimde ayrı bir misyon üstlenmişlerdir. Her seçmene ulaşmakta, her mesajın yerini bulmasında çok belirleyici olacaklardır. Sayın Bahçeli’nin İstanbul’da görev alan muhtarlarla ve Hemşeri Dernekleri Temsilcileri ile yaptığı toplantılarda verdiği mesajlar çok nettir ve yerini bulmuştur. Şu değerlendirme her şeyi özetlemektedir: “Şu anda dünyanın gizli gündemi İstanbul’daki seçimin akıbetinin ne olacağı, neticesinin nasıl şekilleneceğidir. Türkiye köşeye sıkıştırılmak isteniyor. Küresel dayatmalar milli varlığımızı hedef alıyor. ABD’yle yaşanan S-400 anlaşmazlığı derinleşirken, günden güne boyut değiştiriyor. Müttefiklik hukuku ne yazık ki tahrip edile edile kırılma noktasına kadar gelmiş bulunuyor. Öncelikle şunu herkesin bilmesinde yarar vardır: Türkiye tam bağımsız bir ülkedir. Bu konuda kuşku ve tereddüdü olan varsa ya cahil, ya da işbirlikçidir.”

BÖLÜCÜ PLANLARA TAŞERON

CHP ve yancılarının ABD’den gelen tehditleri duymazdan gelmesi, terör örgütleri ile ittifak kurması çok vahim bir durumdur. Bütün bu gelişmeler 23 Haziran seçimlerinin sadece bir Belediye Başkanının belirlenmesiyle sınırlı kalmadığını göstermektedir. İstanbul’da oy kullanacak olan herkes Sayın Bahçeli’nin şu değerlendirmesini mutlaka dikkate almalıdır: “31 Mart öncesi ‘Yerel seçimlerin bekayla ne ilgisi var?’ diyenler, 31 Mart sonrası terör ini Kandil’in ‘CHP’li belediyeler bizim taleplerimizi yok sayamazlar’ yönündeki tehditlerine hala bir cevap verebilmiş değillerdir. 31 Mart öncesi ‘HDP ile ittifak yapmıyoruz’ diyen CHP’nin 31 Mart sonrası HDP’ye teşekkür mesajları unutulmuş da değildir. Terör örgütünün sözcülerinden gelen beyanatlar 23 Haziran seçimlerinin bir beka seçimi olduğunu doğrulamaktadır. HDP Eş Genel Başkanı’nın yenilenen İstanbul seçimlerinde CHP’nin adayının 250 bin oy farkıyla kazanacağını söylemesi kirli bir tezgahın ifşasıdır. CHP Genel Başkanı PKK’nın anadilde eğitim taleplerine yeşil ışık yakmakta, CHP’nin İstanbul adayı bir terör tutuklusuna methiyeler düzmekte, şer koalisyonu yeniden kurulmaktadır. CHP adayı Karadenizli kimliğine sığınarak bölücü planlara taşeronluk yapmaktadır. Yunan medyası tarafından övülen, Kandil tarafından açıkça desteklenen, terör örgütlerinin umut ışığı olarak palazlanan bir ismin Karadenizlilik üzerinden prim sağlamaya çalışması en başta vatansever Karadenizli kardeşlerimize hakarettir.”

Yine sayın Bahçeli’nin önemle altını çizdiği gibi, İstanbul ehline emanet edilmezse bin yıllık kardeşliğimiz zarar görecektir. Türk milleti İstanbul üzerinde oynanmak istenen oyunların kuşkusuz farkındadır. İstanbullu kardeşlerimizin kurulan ve kurgulanan kirli tezgâhları bozacağından şüphem yoktur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Orhan KARATAŞ Arşivi
SON YAZILAR