"Devlet Bahçeli'ye Hakaret Mektubu Yazan Emin Çölaşan'a Mektubumdur"

 Sayın ve muhterem çok değerli köşe yazarı Emin Bey!

Son dönemde ait olduğunuz fikir cenahından gelen Devlet Bahçeli düşmanlığını bugün köşenizde konu etmişsiniz. Sizinle aramızdaki tek ortaklığımız "AKP hükümetine muhalefetdir." Size karşı hükümeti savunacak değilim ancak hükümet düşmanlığınız devlet düşmanlığına dönüştüğünü, söylemleriniz HDP sloganlarına benzediğini görmemek için kör olmak gerekiyor. 

   Güvenlik güçlerinin oruç tutmasını hazmedeyip "ben olsam Türkiye'ye Ramazanda saldırırım" dediğiniz günleri unutmuyoruz Sayın Çölaşan. Eşinizin ve sizin din düşmanlığı yapıp insanları bu yönde etkilemeyi kutsal görev saydığınızı biliyoruz. Sayısız makaleler ve konferanslar ile Türk miletine İslam düşmanlığı aşıladığınızı da iyi biliyoruz. Bağlı bulunduğunuz Müslüman topluma İslam düşmanlığı öğretmeye çalıştığınızı görüyoruz. Ve tüm bunları "Atatürkçülük" maskesi altında yaparak Türkiye cumhuriyeti kurucusu M. Kemal Atatürk'ün "İslam Düşmanı" gibi gösterilmesine yaptığınız katkıları büyük bir kederle izliyoruz. 

   Devlet Bahçeli'nin devlet adamlığı karşısında kendisine yönelttiğiniz "İktidarın en büyük övücüsü, bastonu, stepnesi ve koruyucu meleği" gibi ithamlar sizin algı kapasitenizin darlığını ispat ediyor. 1 Kasım seçimleri öncesi HDP ye oy verin diyerek çığırtkanlık yapan birinin MHP ve Devlet Bahçeli'ye saldırması aslında çok normal. Zira sizden MHP ye oy verin çağrısı yapmanızı beklemiyoruz. Sizden "MHP ye oy verin" çağrısı gördüğümüz gün kendimize çeki düzen vermemizin gerektiğini de biliyoruz. 

   7 Haziran seçimi sonrası CHP nin HDP ile koalisyon teklifine verdiğimiz hayır cevabını eleştiriyorsunuz. Ne yani bebek katili devlet düşmanı pkknın siyasi kanadı HDP ile hükümet kurmamızı mı bekliyorsunuz? MHP'nin tabanı olan Müslüman Türk milliyetçilerini tanımlarken kullandığınız "yutsever ülkücü" sıfatı, darbeci FETÖnün MHP tabanına uygulamak istediği proje ile ne kadar da benziyor. 

   Çok sayın beyefendi; Devlet Bahçeli'ye "iktidar yağcılığı" suçlamasını yapmadan önce içinizde yanıp tutuşan Müslüman Türk Devleti düşmanlığınızı bir kenara bıraksaydınız bizleri attığınız iftiralar ile başbaşa bırakmazdınız. 

   "AKP iktidarına çanak tutmak" sizin işiniz Emin Bey. Zira AKP'yi iktidar yapan zihniyet ait olduğunuz İslam düşmanı zihniyettir. AKP'nin kullanarak milletten oy aldığı mazlumiyet sizin ait olduğunuz zihniyetin eseridir. Sizi Devlet Bahçeli'ye saldırıp hedef saptırmak yerine eserinizle gurur duymaya davet ediyorum. 

   Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi tam olarak olması gereken yerdedir. Milliyetçi Hareket Partisi, Devlet Bahçeli ve ülkücüler Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yanındadır. Siz durduğumuz bu yere "payanda" ismi verebilirsiniz ancak biz buna MİLLİYETÇİ DURUŞ demeye devam edeceğiz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur BAYRAM Arşivi
SON YAZILAR