Yıldıray ÇİÇEK

Yıldıray ÇİÇEK

Alay komutanının ziyareti, sol medyanın alayını rahatsız etti!

CHP’nin sol-yandaş medyası, MHP ve Ülkücü Hareket üzerinde yine ideolojik saplantılı ve takıntılı yayınlarına devam ediyor. Her gün bu tür yayınlarına örnek üzerine örnek veriyorlar. Bunların kara propaganda sistemi üzerine kurulu yayın politikası daha önce de yazılarımda kullandığım aynı şu fıkradaki gibidir.

“Hayvanat bahçesinden bir aslan kaçmıştı. Önüne geleni pençeleyerek caddelerde, sokaklarda koşmaya başladı. Eli silahlı polisler, askerler ardına düştüler. Ama aslana bir türlü yetişemiyorlardı. Sokaklardan birinden caddeye çıkan ufak tefek, çelimsiz bir adamla aslan burun buruna geldiler. Pencereden bakanlar, ‘Şimdi şu zavallıyı da parçalayacak...’ diyorlardı. Oysa adam hiç telaş etmeden elini cebine atıp tabancasını çıkardı, ateş etti. Aslan yere yuvarlanıverdi. Herkes bu gözüpek adamın çevresine toplandı, tebrik ettiler. Olay yerine gelen gazeteciler adını sordular.

- Söylemem, dedi.

- Gereksiz yere alçakgönüllülük göstermeyin. Bu, büyük bir kahramanlıktır.

- Söylerim ama yazamazsınız.

- Biz yazarız, dedi gazeteciler.

- Madem ki yazacağınıza söz verdiniz, söyleyeyim. Ben, Ülkücüyüm.

Herkes şaşkın şaşkın bakınırken adam gülümseyerek uzaklaştı. Ertesi gün gazetelerde yer alan haberin başlığı şöyleydi: Acımasız Ülkücü, zavallı bir aslanı tabancayla vurdu.”

Ülkücü bunlara göre hep haksızdır, hep suçludur, hep yanlıştadır. MHP ve Ülkücü Hareket söz konusu olunca bunlar çok değişik bir şizofren ve paranoyak hâl takınıyorlar. Ülkücülerden hem 1980 öncesi ihanetlerine hem de günümüzdeki ihanetlerine geçit vermedikleri için nefret ediyorlar.

MHP ve Ülkücü Hareket’i itibarsızlaştırmak, karalamak için her yolu deniyorlar.

Geçtiğimiz günlerde Bolu İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Ersever, Bolu Ülkü Ocaklarını ziyaret etti diye benzer kara propagandaları yine yaptılar. Öyle haberler yaptılar, öyle yorumlarda bulundular ki, sanki Alay Komutanı terörist, ziyarete gittiği yer terör örgütü yuvası… Bu ziyareti haber yapmayan sol ve yandaş medya kalmamıştır.

Binlerce kişinin azmettirici katili olan terörist Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret etmek için milletvekilleri kuyruk oluşturan CHP’nin medyası bir komutanın Ülkü Ocaklarını ziyaretine âdeta kuduruyor.

Aynı komutan cezaevinde terörist Demirtaş’ı ziyaret etse inanın “Demokrat komutan, barışa adım atan komutan” şeklinde neler yazarlardı neler…

“Başkomutanlık” sıfatı taşıyan Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın Ülkü Ocaklarını ziyaret ettiği bir zamanda, Alay Komutanı’nın Ülkü Ocakları ziyaretini suç göstermek olsa olsa embesil sol medyanın bir propaganda işi olur.

Bu medyaya şirinlik yapmak için demeç veren emekli askerler de vardır. Milli Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri Ümit Yalım üzerine vazife gibi “Siyasi toplantılara resmi kıyafetle katılan askeri şahıslar ile siyasi gösteri yapan askeri şahıslar, Askeri Ceza Kanunu’nun 148. Maddesine göre Asliye Ceza Mahkemeleri’nde yargılanmalı ve aynı kanunun 30. madde hükümlerine göre Türk Silahlı Kuvvetleri’nden ihraç edilmelidir” açıklaması yapmış…

CHP yancısı Oda TV de bu haberini “Olayı bir bilen isim açıkladı” diye vermiş…

Ümit Yalım ihraç yetmez, istersen kurşuna dizsinler?

Ülkü Ocakları, eğitim ve kültür vakfı statüsünde olan bir yapıdır. Burayı ziyaret etti diye kimse ne suçlanır, ne ihraç edilir. Ülkü Ocakları veya MHP’nin yöneticileri yahut diğer siyasi yapıların temsilcileri Alay Komutanlığını ziyaret edince suç olmuyor da Alay Komutanları iade-i ziyaret yapınca mı suç oluyor?

Solun hastalıklı zihniyetinin zirve ismi aslında Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Ona bakarak sol yapının kokuşmuş zihniyet hâlini anlayabilirsiniz.

Mesela o da devletin valisine, kaymakamına, komutanına hükümetle uyum içinde çalıştığı için “militan” diyor. Ama söz konusu PKK’lı teröristler olunca “Hendek kazan arkadaşlar” diyor, söz konusu cezaevinde yatan PKK’lı terörist olunca “Yattığı günler onun şeref madalyası olacak” diyor, terör örgütü YPG söz konusu olunca “YPG terör örgütü değil, vatanını koruyan oluşum” diyor, HD(P)KK söz konusu olunca “yasal parti” diyor…

O yüzden CHP zihniyeti ve medyası, Ülkü Ocaklı gençleri kendilerinin TBMM’de ağırlayıp Suriye’deki PKK kamplarına gönderdiği teröristlerle karşılaştırmamalıdır.

Alay Komutanı vatana, millete sevdalı, her daim şehitlerimizin, gazilerimizin yanında yer alan Ülkü Ocaklarını ziyaret etmiştir. Askere, polise kurşun sıkan alçaklara sahip çıkanlar, onlarla yoldaşlık yapanlar bunu anlamaz.

Sol ve yancı medyaya şirinlik için Bolu Alay Komutanı Albay Ömer Ersever’i hedef alan Milli Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri Ümit Yalım’a sormak lazımdır. Anayasa’ya göre Başkomutanlık sıfatını Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan temsil ediyor. Çubuk Ülkü Ocaklarını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Başkomutanlıktan mı ihraç edeceksin?

Mesela Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Azerbaycan’ın Ermenistan işgalinden kurtardığı Şuşa’da okul yapma projesine onay verdikleri için “Başkomutanlık” sıfatlarından dolayı ihraç mı edilecekler?

Ya da resmi üniformasıyla MHP Genel Merkezi’ni ziyaret eden eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ bu konudan dolayı yargılanmalı ve tüm sıfatları hükümsüz mü bırakılmalıdır?

Ümit Yalım ne yapmalı sence?

Ümit Yalım, CHP yancısı Oda TV’ye bir de HDP milletvekillerinden bile daha çok terörist Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret eden CHP milletvekilleri için yorumda bulunsan. Bakalım o konuda da böyle yüksek perdeden ahkâm kesebilecek misin?

Sol ve yandaş medya, siz de alay komutanlarının Ülkü Ocaklarına nezaket ziyaretlerine değil, terör örgütleri ve teröristlerle sevdaya dayalı ilişkilerinize bakın. Ülkü Ocakları vatanı için şehit olan yiğitlerin tabutuna ilk omuz verenlerin, gazi olanlara ise omzunu destek olarak sunanların yuvasıdır. Alay Komutanı böyle yuvaya hoş gelmiş, şeref vermiştir. Yaşasın Ülkü Ocakları…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yıldıray ÇİÇEK Arşivi
SON YAZILAR