2019 YILINDA MHP ZİRVE YAPACAK, BAHÇELİ CUMHURBAŞKANI OLACAK

MHP, 2019 Yılında yapılacak seçimde zirve yapacak, lider Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı olacak! Müslümanların, Türk milletinin yüzü gülecektir.

Türk milletinin yegane umudu, güvenç kaynağı, milli direncin adresi MHP'dir. 2019 yılında yapılacak seçimlerde zafer MHP'nin olacaktır.

MHP ve lider Devlet Bahçeli'yi hedef alanlar unutmasınlar ki, Ülkemizin ve Milletimizin menfaatleri her şeyden önce gelir.

MHP, Lider Devlet Bahçeli ve Ülkücü evlatları Devletin ve Milletin birliğinin yanında olup, küresel güçleri bertaraf edecek güçtedir.

Allah'a çok şükür ki, Ülkü Ocakları Lider Devlet Bahçeli'nin yanında dimdik duruyor. Hem MHP'ye hem de Liderine sahip çıkıyor.

MHP ve Devlet Bahçeli'ye kumpas kurarak, fitne üreterek, nifak sokarak.. Bölmek-parçalamak istiyorlar ama Yüce Rabbim müsaade etmedi ve etmeyecektir inşallah.

MHP'nin iktidara gelmesini engellemek için var güçleri ile çalışan küresel odaklar hüsran olacak, ÜÇ HİLAL Türkün semalarında dalgalanacaktır.

MHP ve Ülkücüler Türk milletinin şah damarıdır, Turana giden yoldur, mazlumun, fakirin, kimsesizlerin can damarıdır.

MHP, 2019 seçimlerinde güçlü çıkacak, herkesi kucaklayacak, varını yoğunu ortaya koyacak, MHP ve Ülkücü camianın yüzü gülecektir.

 

Zakir TOPDUR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR