BEKLEYİN, İZLEYİN VE GÖRÜN! BİR DE MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'YE DUA EDİN!

Vatanın Teminatı koca yürekli adam lider Devlet Bahçeli iyi ki varsın. Bu Ülkede teröristler, ipsiz sapsızlar hariç, herkes sana güveniyor. Liderimiz MHP'nin çıtasını yükseltiyor, ivme kazandırıyor, iktidara koşuyor.

Milliyetçi-Ülkücü Hareket konu vatan ve millet olunca fedakarlıkta sınır tanımaz. Ülkücülük en kutlu vasıf, Ülkücü ise en şuurlu insandır. Bozkurt izi takip edilmelidir. Çünkü O Bozkurt lider Devlet Bahçeli'dir.

PKK, FETÖ, DHKPC, HDP, CHP, İP, Alman, İngiliz, İsrail, ABD, Rusya hepsi MHP'yi, Lider Devlet Bahçeli'yi ve Ülkücüleri yok etmek için uğraşıyor.. Şimdi gel de Lider Devlet Bahçeli'nin yanında olma, destekleme ve sahip çıkma.

Kansızlar senin karşında saf tutarken tabii ki seninle yürüyeceğiz Türkmen Beyim.. Hareketin Lideri Devlet Bahçeli'dir, itirazı olan var mı? Öyle kınalı ellerle taş atmakla MHP'yi, Ülkücüleri ve liderimizi yıldıramazsınız?...

Vur dediğinde vurmaya, öl dediğinde ölmeye hazır Türkiye sevdalıları, Milliyetçi Ülkücü hareketin Lideri Devlet Bahçeli'nin emirlerini beklemektedir. Çünkü yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz. Milliyetçi Hareketin yürüyüşü 50 yıldır aynı iman ve inanç ile sürüyor.

MHP'de ve Teşkilatlarımızda Ülkücü duruş herkese nasip olmaz. MHP'de bir duruşunuz yoksa bir hiçsiniz. Çünkü Milliyetçi Ülkücü Harekete gönül vermiş dava arkadaşlarımız yeminlerinin gereğini yerine getirmenin huzurunu yaşamaktadır.

Onun için diyorum ki; Bekleyin, izleyin ve görün! Bir de MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye dua edin! Zalimin zulmü ve yalanı varsa mazlumun da ALLAH'ı var diyorum. Siz yalanları anlatın, biz doğruları anlatmaya devam edeceğiz.

Yazımı, Lider Devlet Bahçeli'nin şu anlamlı sözleri ile bitiriyorum: "Eski ülkücü sıfatıyla fitne ve fesat yayarak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kaybetmesi, başarısızlığa uğraması ve sandığa gömülmesi için el ovuşturan, internet köşelerinden zehir kusan kim olursa olsun, affetmeyeceğimizi, bunlara fırsat vermeyeceğimizi herkes iyi bilmelidir."

 

Zakir TERCAN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR