BEYLER DEVLET BAHÇELİ SİZE NEYLEDİ?

Tabandan yetişmemiş Ülkücü harakete sahip olmayıp MHP'de bulunmuş herkeste benim gözümde siyasidir, "ÜLKÜCÜ" Değildir. Bu kadar basit.

Dün veya öncesinde MHP'li olmuş olup makam ve mevkisi ne olursa olsun Ülkücü haraketin tek bir mensubuna ne şekil nede dizayn verebilir. Bu sadece partinin tepe noktaları değil. İl veya İlçelerin Başkan yada yöneticileride buna dahildir.

Devletim, milletim diyen ve doğruyu söyleyen, hep haklı çıkan; buna rağmen hep hakkı yenen lider Devlet Bahçeli'dir.

Aklı her türlü dolaba eren dolambaçlı yolları seçenler unutmasınlar ki Ülkü çiçeği Şehit kanı ile sulanmıştır solmaz.

Herkim olursada kendi Ülküdaşının yerine Ülkücü olmayan birine Makam, Mevki ve İmkan tanırsa onada yazıklar olsun. Ben ne bu dünyada nede öbür dünyada hakkımı helal etmiyorum.

Kimsede sonradan gelip bu işin cefasını çekmiş Ülkücülerin yerine konup onların sefasını süremez. Sürdüren herkim olursa olsun onlara da bin kere haram olsun, yazıklar olsun.

Değişim isteyenler unutmasın ki kendileri değişecekler...

Yiğit olmak, adam olmak lazım. Türlü bahaneler savurmadan seni adam edenin yanında durmak lazım. Ama ne acı tecellidir ki, sizler hala "MAHUR GİBİ KALIPTAN KALIBA GİRİYORSUNUZ" değer mi?

Lakin Devlet, Millet, Vatan diyen Liderimize inanıyoruz ve o'nu her ne pahasına olursada bırakmayacağız. Emrindeyiz. Çünkü Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli gerekeni yapacaktır olup, Vede herkesi mahçup edecektir.

Duruşunu bozma Türkmen beyi gözler kör, kulaklar sağır, ihanet almış başını gitmiş, doğruluk ve sorumluluk sahibine lider denir. Onun için herkesten lider olmaz.

Sevdamız Türkiye, Davamız Ülkücülük, Partimiz MHP, Liderimiz Devlet Bahçeli... En olmayacak günde geldin kaldırdın bu kutsal emeği düştüğü yerden. Allah sizden razı olsun Sayın liderim.

Çığırtkanlığın lüzumu yok son sözü Ülkücüler söyler. Hareketin Lideri Devlet Bahçeli. Lastik gibi eğilip bükülenlere inat, adam gibi dim dik duracağız! Çünkü bizler sizler gibi iki yüzlü, maskeli ve kılıktan kılığa girenlerden değiliz.

Doğru her daim doğrudur... Gölgedeki adamın gölgesi olmaz. Önceliği kendi olan sizi anlayamaz efendim. Kelimeleri düzgün, ruhu yüce aklı açık liderim. Sayın Liderim yolun bahtın açık olsun. Allah a emanet ol.

Biz Lider Devlet Bahçeli'nin elini öpüyorsak, dudağımız kirlenmiyor çünkü haram yemeyen elleri öpüyoruz... Unutulmasın ki, herkes kendine uygun olanı yapar.

Lider Devlet Bahçeli, derya denizdir, akan sudur, azizdir, sabırdır, candır-canandır ve ülkü yolunda bir ömür veren çınardır. İyi ki, varsın Liderim.

Daha ne diyelim, alim olan anlar. Ahmet Şafak diyor ya "Bu Vatan Size Neyledi Beyler" bizde diyoruz ki, Beyler... Bayanlar... Bu Devlet Bahçeli Size Neyledi?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR