BOP EŞBAŞKANLIĞI DİYE ÇIKTIĞIMIZ YOL BİZİ HALEP’E GÖTÜRMÜŞTÜR

Halep yanıyor, Halep yok oluyor, Çocuklar ölüyor! Duyan yok, gören yok, konuşan yok. Çünkü kulakları sağır, gözleri gör, dilleri lal olmuş.

Rusya ve İran destekli Esad rejimi dünyanın gözleri önünde Halep'i yok etmektedir. Kadınlar, çocuklar, yaşlılar göz göre göre önce açlığa sonra ölüme terk edilmektedir."

Yüzlerce anasız babasız kalmış çocuğun sığındığı bina bombalandı hepsi mahsur hepsi mazlum. Halep son yüzyılın mazlumlar şehri, çaresiziz.

Halep'te yapılan zulme dünyanın sessiz kaldığı bir gerçektir. "Halep'in yerle bir oluşu, yok oluşu ne yazık ki sadece seyredildi ve ediliyor.

Dil varmaz yürek dayanmaz, insanlık ölürken gülücükler dağıtıp iyi Akşamlar demeye "Komşusu açken çocuklar ölürken duymayan bizden değildir."

Bu vahşete gözlerini kapayan AB, BM VE TÜM DÜNYAYI esefle kınıyoruz. Her fırsatta insan haklarından bahsedenler nerededir? Yaşanmamış olayları soykırım diye nitelendiren dünya nerededir? Günümüzde Halep'te bir soykırım yaşanmaktadır."

"Yemin ederim biz bir şey yapmadık!" derken ağlayan HALEPLİ çocuğun tek damla gözyaşının hakkını ödeyemeyeceksiniz? Onların gözyaşları sizi hem bu dünyada hem öbür dünyada perişan edecektir.

Türk öldürülerek, Türk sürülerek, Türk tuzakla, fitneyle TÜKENMEZ. Türk her hal ve şartta DEVLET'ini yaşatır. Türk ölür, TÜRKLÜK yaşar.

"Demokrasi ve özgürlük kavramlarını ağızlarından düşürmeyen sözde gelişmiş ülkeler ne yazık ki HALEPİ yerle bir etmek için uğraşan, çocukları, yaşlıları, gençleri, kadınları, katleden RUSYA'YI, İRAN'I, SURİYE'Yİ görmüyorlar, yazıklar olsun size ve sizin gibi devletlere.

Sıfır sorun politikasından hiçbir yarar görmediğimiz gibi,  sıfır sorun olmanın da ötesine geçip büyük zararlar gördüğümüz acı sonuçlarıyla ortaya çıktı. BOP Eşbaşkanlığı ile çıktığımız yolun bizi götürdüğü yer bugünkü HALEP olmuştur.

 

Zakir TOPDUR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR