BULMAK İSTERSEN ŞEREF İZZET İLLE DE DEVLET İLLEDE DEVLET

Yüreksiz, korkak insanlardan vefa aramayın bulamazsınız...

Çünkü onlar vefasızlığı meslek haline getirmişlerdir.

Çünkü onlar ben duygusuyla hareket edenlerdir. Ben varsa var ben yoksa yok diyenlerdir.

Çünkü onlar menfaatleri için sayısız takla atarlar, herkesin önünde eğilirler ve hamur gibi kalıptan kalıba girerler.

Bu tip insanların kıblesi belli değildir, nerede ne yapacağını bilemezsiniz!.. Anında U dönüşü yaparak kendi çıkarına göre hareket ederler.

Lidere hançer çekmeye yeltenmek tükeniştir. Dava uğrunda rehavete düşmektir. Yönümüz Millet Liderimiz sonuna kadar Devlet'tir.

Hareketin Lideri dimdik dururken, çakma Lider pozları komedi geliyor... Siz Ülkücü hareketin fikir pınarından hiç mi su içmesiniz birader...

Ak "Koyunlardan" taktik al, sonra Kuat'a yön çizmeye kalkış... Ülkücü irade bu oyunu yutar mı? Bence tutmaz anam-bacım...

İhtirası aklının önüne geçenler var ise silkelenin. Hareketin Lideri Devlet Bahçeli'ye olan güvenimiz sonsuzdur. Ülkücü irade Liderinin emrindedir.

Lidere paslı hançer çekmek ihanet etmek, kalleşlik yapmak bu davanın neresinde var Allah aşkına. Nerede adamlık? Nerde vefa? Nerede dava kardeşliği?

Hareketin Lideri Sayın Devlet Bahçeli'yi anlamayanlar, unutmasınlar ki, MHP ve Ülkücü camiada sizleri anlamayacaktır. Çünkü siz ve sizin gibiler nankörün ağa babalarısınız!...

Hareketin Lideri Sayın Devlet Bahçeli, sizleri sırtına alıp en yüksek yerlere ve biryerlere getirdi. Sizlerde Bahçeli'yi arkadan hançerleyerek, görevinizi yerine getirdiniz!...

Hareketin Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye alayınızın gücü yetmez. Çünkü o kendini Yüce Rabbine teslim etmiş ve arkasına bakmadan hak yolunda yürüyor.

Hareketin Lideri Sayın Devlet Bahçeli, Ülkücülerin kanı ile canı ile kurulan MHP'yi ve Ülkü Ocaklarını size ve sizin gibilerine bırakmayacaktır. Duyduk duymadık demeyin. Herkesin bilgisine sunulur!..

İyi günlerde gül oyna, kaymak bal ye biraz dara düşünce veye aday olmayınca, veya biryerlere gelemeyince bozgunculuk yap. Siz ve sizin gibilere birliğimizi bozdurmayacağız.

Ülkücüler liderine, teşkilatına, davasına sahip çıktığını önce bozgunculara, sonra tüm Türkiye'ye gösterecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR