DEVLET BAHÇELİ TÜRK MİLLETİ İÇİN HAYIRLIDIR

 

Bazı kişi ve çevrelerce Devlet Bahçeli maksatlı olarak kamuoyuna farklı bir portre ile takdim edilmeye son sürat devam ediliyor.

Devlet Bahçeli ile ilgili gerçekleri yansıtmayan bu tür takdimler ile kamuoyunun yanıltılmak istendiği herkes tarafından bilinmektedir.

Lider Devlet Bahçeli ile ilgili bütün bu kötü niyetli gayretler hiçbir zaman hedefine ulaşmayacaktır. Çünkü lider doğru yoldadır.

Lider Devlet Bahçeli'ye iftira atanlar doğruların sağlam duvarlarına çarparak birer birer yere düşmüşlerdir ve de düşmeye devam edeceklerdir.

MHP'nin giderek yükseldiği, aranılan, güvenilen ve en önemlisi tercih edilen bir parti hüviyeti kazandığı da bir gerçektir.

Kamuoyunun dikkatlerinden kaçmayan bir husus da; MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin dürüst, ilkeli, doğruları söyleyen, ne dediyse haklı çıkan bir lider olduğu gerçeğidir.

İşte bütün bu gerçek ve olumlu tablolar, MHP'nin kaderinde önemli bir görev ve sorumluluk yüklenmiş olduğunun en güzel göstergesidir.

MHP'nin gelişmesi ve güçlenmesi, vatandaşlarımızın MHP'ye yönelmesi tek kelime ile Türkiye'nin hayrına olan bir olaydır.

Çünkü MHP'liler ve Ülkücüler; cümle cihan biliyor ki! Milliyetçi, Vatansever, birlik ve bütünlükten yana, kardeşlik ve huzurdan yanadırlar.

MHP'liler ve Ülkücüler yetişmiş insanlardır. Bilinçli ve bilgili insanlardır. Lider Devlet Bahçeli Türk milleti için hayırlıdır.

Yazar Mazhar Gündoğ'un ifade ettiği gibi, Ellerini ovuştura ovuştura, dudaklarındaki sinsi gülücüklerle MHP'yi birkaç parçaya ayırabileceklerini düşünenler, ülkücüyle ülkücüyü karşı karşıya getirmenin ince planlarını aylar önce kurgulayanlar bir kez daha yanıldıklarını göreceklerdir.

 

Zakir TOPDUR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR