DEVLET BAHÇELİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN KORUYANIDIR...

Yazıma İlber Ortaylı hocamızın şu anlamlı sözleri ile başlamak istiyorum: "İttihat ve Terakkicilerden sonra bu ülkenin en hayırlı evlatları Ülkücüler olmuştur."

"Devletin bekasını Lider Devlet Bahçeli şu an çizmektedir, bize düşen de Bilge Lider Devlet Bahçeli'yi takip etmektir!"

Kim ne konuşursa konuşsun, kim ne derse desin, kim ne söylerse söylesin, kim ne düşünürse düşünsün... "Ülkücülük MHP'de olur, Ülkücüler MHP'dedir."

MHP fakirin-fukaranın, işçinin-memurun, köylünün-çiftçinin, emeklinin, esnafın, yetimin, kadının, yaşlının ve kimsesizlerin partisidir.

Biz, siz, hepimiz MHP'yi iktidara getirmeliyiz. Onun için diyoruz ki, MHP Türk milletinin geleceğinin teminatıdır.

MHP'yi bölmek için çok çaba sarf edenler hüsrana uğramış olup, Ülkücülerden Osmanlı tokadı yemişlerdir. Bence o tokadı hak etmişlerdir.

MHP'nin iktidarı şarttır! MHP'nin iktidarından başka bir yol da yoktur. Bunu başarmaya mecburuz. Hatta mahkûmuz.

Bu kumpasları hazırlayan perde arkası güçlerin bütün hırsı, kızgınlığı, MHP Liderine güçlerinin yetmemesi ve MHP'yi YMHP yapmamaları değil mi?

Bölünmeye karşı birlik ol, Umutsuzluğa karşı umut ol, Umudun adı LİDER DEVLET BAHÇELİ ol.. Vatanı ve hürriyeti için dünyada emsali görülmemiş fedakarlık gösteren lider Devlet Bahçeli'dir...

Mukaddesatı muhafaza etmek, muhabbeti müdafaa etmek, muvaffakiyeti müjdelemek tarihe, millete, şehitlere, gelecek nesillere haysiyet ve fazilet borcudur. Allah bu manevi borcu ödemek için iman ve iradeyle mücadele eden MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'yi başımızdan eksik etmesin...

Görüldü ki Lider Devlet Bahçeli, Türkiye Cumhuriyeti'nin kalbidir ve gerçek koruyanıdır!

 

Zakir TERCAN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR