GÖNÜLLER SENİNLE, DİLLER SENİNLE HEDEFİNE ULAŞAN ELLER SENİNLE

 

Canımdan çok sevdiğim Ülküdaşlarım, Serhat Şehri Edirne'den gönül muhabbeti ve Allah'ın selamı ile selamlıyorum.

Gerçek Ülkücüleri ne kadar sevdiğimi bir Allah bilir bir de ben bilirim. Çünkü gerçek ülkücüler vefalıdır, zor günlerin insanıdır, bayraktır, vatandır, ilimdir-irfandır, Allah'ına ve Hak kitabına âşıktır.

Ülkücü şehitleri, ülkücü gazileri, mağdur olan ülkücüleri, dul ve yetim kalan bacılarımızı ve çocuklarımızı unutmayan ve onlara en zor şartlarda yardım elini uzatan gerçek yiğit ülküdaşlarımı nasıl sevmeyeyim. Ben sevmeyeyim de kimler sevsin.

Tabii ülküsüz insanlar, gerçek yiğit ülkücülerden rahatsız... Gerçek yiğit ülkücüler de rant peşinde koşan, tavşana kaç tazıya tut diyen, herkese mavi boncuk dağıtan, iki yüzlü ülküsüz insanlardan rahatsız olduğu bir gerçektir.

Can ülküdaşlarım, çok iyi çalışarak MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye layık olmalıyız. Genel Başkanımız devamlı doğrudan yana olmuştur.

Genel Başkanımız, ülkücülere sevgiyi-saygıyı, hoş görüyü ve sabırlı olmayı öğretmiştir.

MHP bir gün tek başına iktidara gelecek, Türk dünyası bilecek ve Türk dünyasının yüzü gülecektir. Allah Devlet Bahçeli'yi başımızdan eksik etmesin.

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin "Tüzük Kurultayı için imza veren her kardeşim değerlidir. Hepsinin iradesine saygı duyuyorum" ifadesinin bu bakış açısından okunduğunda ne kadar anlamlı olduğu anlaşılacaktır.

10 Temmuz'da gerçekler bir bir ortaya çıkacak, ülkücünün kaderi ile oynayanlar rezil olacak, ülkücünün bedduası hep onlarla olacak, hem bu dünyada hem de öbür dünyada hesap verecekler.

10 Temmuz'da hesaplar altüst olacak, ülkücüler hep var olacak, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli tekrar Genel Başkan seçilecek.

Yazar Mazhar Gündoğdu'nun ifade ettiği gibi, MHP Türk devletinin, Türk milletinin, Türk dünyasının, İslam Âleminin ve mazlum milletlerin yegâne umududur. Çünkü MHP, Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran kurucu ruhun siyasi temsilcisi, Türk milletinin milli iradesinin adresi ve refleksidir.

 

Zakir TOPDUR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR