İYİ Kİ VARSIN MHP, İYİ Kİ VARSIN LİDER DEVLET BAHÇELİ!

İyi ki varsın MHP, sen olduğun müddetçe ülkemiz her açıdan güvende. Değerlerini koltuğa yada kırmızı plakalara değişmeyen MHP, ilk günden beri öne sürdüğü şartların arkasında durarak nasıl bir omurgası olduğunu herkese göstermiştir.

MHP 46 yıldır var oluşunu zikzaklar yapmadan dümdüz bir çizgide gerçekleştirmiştir. MHP ne dediyse o görüşünü dost, düşman her kafaya işlemiştir.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi anlamayan; ancak MHP'liyim diyen kafalara, MHP'yi doğrularıyla değil de, onun bunun koltuk değneği, kurtarıcısı olarak gibi gören zihniyetlere be bu adamla olmaz diyen had bilmezlere yazıklar olsun.

Ama ne gariptir ki, bazı medya organları verimli MHP ağcını değil de, o ağaçtan düşen çürük meyveleri görmekte ısrar ediyorlar.

"Yiğidi kılıç kesmez, bir kötü söz öldürür." KURT ağır yaralı bir vaziyette yuvasına doğru fidiyormuş. Karşısına bir tilki çıkmış. Tilki, Kurt'un vaziyetini gördükten sonra kendisine bir zarar veremeyeceğine kanaat getirmiş. Alaycı bir tavırla sormuş: "Vah Kurt kardeş vah!... Ne oldu sana böyle"

Kurt zar zor anlatmaya çalışmış: "Bir avcı vurdu beni. Çok perişanım!.. Tilki, olayın dozunu biraz daha artırmış: "Kurt kardeş, sabah bizim çocuklar avlanmaya çıkmışlardı. Sakın onlar bir yanlışlık yapmış olmasınlar. Onlar mı seni bu hale getirdiler yoksa."

Kurt, kahredici çaresizlik mahkumiyeti ile cevap vermiş: "Vallahi, avcının kurşunları değil, ama bu söz beni öldürür!"

Ama biz ölmedik. Dimdik ayaktayız, Allah'ın izniyle...

İyi ki varsın MHP, iyi ki varsın Lider Devlet Bahçeli! Ne dediysen o Ne dediysek o Ne Mutlu Ülkücüyüm Diyene.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR