KANDİL YERLEBİR EDİLSİN, KANDİLE TÜRK BAYRAĞI DİKİLSİN

Türkiye Cumhuriyeti, bekası için Vatanın bölünmemesi için, Emperyalistlerle kirli savaş sürdürüyor. Yine kahpe ve kalleş bir saldırı, yine şehit. Bir Türk yiğidi daha vatan toprağına düştü. Analar ağlıyor, ülke yanıyor.

Ülkenin milletten onay almış hükümeti var. Bir şeyler yapmasını, bu hainleri susturmasını, bu kanı durdurmasını bekliyoruz.

Emperyalist güçlerin uşağı ve maşası olan PKK, DHKP-C, Dev sol, Dev yol, PYD, YPG Ülkemize saldırıyor, Ülkemizi bölmek-parçalamak için üzerlerine düşeni yapıyorlar.

Ardı arkası kesilmeyen kahpelikler, karakol basmalar, yol kesmeler, adam kaçırmalar karşısında bıçağın kemiğe dayandığını, sabrın tükendiğini, aylar, yıllar, geçti hâlâ bekliyoruz.

Emperyalist güçler ve onun maşası olan terör örgütleri bu bölgede güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Çünkü işlerine hiç gelmez. Zaten bunların en büyük amacı, mücadelesi Türkiye'yi güçsüz bırakmak ve parçalamak içindir.

Bizler bekliyoruz, ama ülke ve millet düşmanları beklemiyor. Bu durumu fırsata çeviriyor, daha çok saldırıyor, daha çok kan döküyor, daha çok ileri gidiyorlar. Her gün yeni şehit haberleri geliyor.

Emperyalist güçlerin ve onların taşeron örgütlerinin ağızlarından, dişlerinden, dudaklarından, özetle her yerlerinden Müslüman kanı damlıyor. Medeniyet diyorlar, medeniyiz diyorlar, ama barbarlık döneminden daha vahşiler, daha kan dökücüler.

Artık kimsenin beklemeye tahammülü kalmadı. Türkiye'nin bugünkü hali, şimdiye kadar yapılanların yanlış ve yersiz olduğunun ispatıdır. Yeni bir şeyler yapılmalı. Kandil yerle bir edilsin, Kandile Türk Bayrağı dikilsin.

Bu emperyalist güçler daha çok insan katlediyorlar, daha çok Müslüman kanına giriyorlar. Türkiye bu emperyalist güçlerle amansız mücadele ediyor. Bu emperyal sömürgeci alçaklara karşı savaşıyor. Kanını döküyor. Devletin bekası için küresel güçlere karşı sert bir duruş sergiliyor.

Dualarımız ordumuz ve güvenlik güçlerimiz için, her zaman onların yanındayız. Biz diyoruz ki; Kandil yerle bir edilsin, bataklık kurusun, Türk Bayrağı Kandile dikilsin.

 

Zakir TERCAN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR