MEDYA MHP’Yİ DEĞİL, ONDAN KOPAN ÇÜRÜK MEYVELERİ GÖRMEKTE ISRAR EDİYOR

 

Milliyetçi Hareket Partisi gibi ideolojik partilerin iktidarları bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çok çetindir. Ama imkânsız değildir.  

Ülkücüler en zor zamanlarda dahi iktidar ülkülerini hiç göz ardı etmemişlerdir.  

Ancak Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in “Biz diğerleri gibi yalan söyleyip inançlarımızdan taviz verseydik çoktan iktidar olurduk” sözünü de unutmadan; ilkeli, ahlaklı ve inançlarından taviz vermeden hep iktidara yürümüşlerdir.

Hani bir atasözü vardır: "Meyve Veren Ağaç Taşlanır." İnsanlar meyve veren ağacı, meyvesinden istifade etmek, meyvesini yemek için taşlar. Ağaç taşlarken amaçları yıpratmak, hırpalamak, dalını budağını kırmak değildir.

MHP'de siyaset sahnesine çıktığı günden itibaren vatanperverliğin, Türk milliyetçiliğinin, hamleciliğin, ülkesini ve milletini her türlü kişisel çıkarlarının üzerinde tutarak "Önce Vatan" diyenlerin adresi olmuştur.

Bol meyve veren ve verimliliği sebebiyle taşlanan ağacın bütün meyveleri sağlam mıdır? Elbette bu mümkün değil. Arada az da olsa o verimli ağaçta binlerce sağlıklı meyvenin yanı sıra üç-beş tane de çürük meyve yetişir.

Bu çürük meyveler ne olur? Küçük hafif bir rüzgâr karşısında o verimli ağacın dallarında tutunamaz. Başka bir müdahaleye gerek kalmadan "Pat" diye ağaçtan aşağıya düşerler. Ağaç temizlenir, verimliliğini korur.

MHP'de aynen verimli bir meyve ağacı gibidir. Her dönemde milyonlarca insanın içinden birkaç tane çürük meyve misali insanlar çıkmıştır.

Ama' nasıl ki çürük meyve sağlıklı ağacın dalında tutunamadıysa bu insanlar da MHP'de tutunamamıştır. Parti yönetiminin herhangi bir tasarrufuna bile gerek kalmadan o güzel çatının altından ayrılmışlardır.

Bu güzel çatının altından ayrılarak yollara düşenler, bu kutsal davaya nasıl kötülük yaparız diye inanın birbirleriyle yarışıyorlar. Hem de genel başkan olmak için yarışıyorlar. Hem de makam, mevki kapmak için yarışıyorlar.

Bunların alayı; sizin, bizim, hepimizin bu davaya yapmış olduğumuz hizmetin tozu olamazlar!...

Ama ne gariptir ki, bazı medya organları verimli MHP ağacın değil de, o ağaçtan düşen çürük meyveleri görmekte ısrar ediyorlar.

Hiç boşuna koşmayın, yarışmayın, yorulmayın, nefesinizi tüketmeyin. Sonra teknik arızanız çıkar yolda kalırsınız. Allah vefasızlara ve nankörlere fırsat vermez!...

Atılan iftiralara, asılsız yazılan çizilenlere, karşı tek başına aslanlar gibi duran tek liderdir Devlet Bahçeli.

 

Zakir TOKDUR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR