MERAL AKŞENER BİTMİŞTİR, SİYASETİN TOZLU RAFLARINDA YERİNİ ALMIŞTIR

 

Kim ne derse desin, kim ne konuşursa konuşsun, kim ne söylerse söylesin, kim ne ifade ederse etsin "Meral Akşener bitmiştir, siyasetin tozlu raflarında yerini almıştır.

MHP'nin seçimlerde kullandığı "Birşey değişecek, her şey değişecek" sloganını bugün daha anlamlı buluyorum.

Demek ki MHP ve Lider Devlet Bahçeli değişmesi gereken birçok yanlışı o tarihten beri görmüştür.

Yeni MHP'ci takımı, yeni MHP hazırlığında. MHP'yi içe döndürmek, kendisiyle uğraşır hale getirmek, ülke meselelerinden koparmak kimlerin işine gelir dersiniz?

Ülkücü irade tecellisiyle, Allah'ın inayetiyle, Lider Devlet Bahçeli'nin Tanrı dağları gibi dik durmasıyla oyununuz bozuldu.

MHP'nin ortaya koyduğu bu dik duruş aslında her koldan yapılan saldırıların sebebini oluşturuyor. Bu yeni bir süreç değil 1980'den bu yana her fırsatta denenen saldırı biçimidir.

MHP'nin imaj sorunu varmış gibi göstermek, kimlere hizmet etmek demektir? MHP'yi misyon fakiri göstermek, nerelere şirin gözükmek gayretidir.

Ülkücü iradeye kayıtsız kalanlar, Ülkücünün şamarıyla, değerlerinin değiştirilemeyeceği herkes anlamıştır, şaşırmıştır ve yerle bir olmuştur.

Oysa MHP Türk Milletinin tarihi birikiminin siyasi sözcüsü, Türk-İslam anlayışının yegâne misyoneridir.

Ülkücü iradeye herkes saygı duymak zorundadır. Her ne olursa olsun ilahi adalet Ülkü'nün yanında yer alacaktır.

Hiç olmazsa içerisinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayının feyzi hürmetine bir kez daha düşününüz.

Bu yapılanlar şehitlerimizi, gazilerimizi ve Ülküdaşlarımızı ne kadar üzmektedir. Biraz Allah'tan korkun, kuldan utanın. Şunu unutmayınız ki, siyasette iki yakanız bir araya gelmeyecektir.

Bu davada zerre kadar emekleri olmayanlar, davanın emektarları karşısında toz olup gideceklerdir! Çünkü emek zay olmaz.

Hırsız bağırır ev sahibin korkutur derler ya, işte bunların yaptığı da budur. Unuttukları bir şey var; meydan boş değildir.

Yazar Fikri Atılbaz'ın ifade ettiği gibi, Allah'ın korumasına mazhar olmuş bu hak davasını bitirmeye, ele geçirmeye topu bir araya gelse de, alayı birlikte hareket etse de güçleri yetmeyecektir.

Çünkü bu Davanın temelinde can var, gözyaşı var, kan var, dua var dolayısıyla Davanın başına bunları yaşamamış, tatmamış birinin gelmesi mümkün değildir.

Yine yazar, Mustafa Önder'in ifadesi ile, Lider Devlet Bahçeli'yi tanımayan kafa çok yakında asıl Osmanlı tokadını yiyecek! Ablalarının ipliği pazara çıktı, arkasında kim olursa olsun, defolup gidecekler!

Dün Başbuğ'a yapmaya kalktıklarını, bugün Lider Devlet Bahçeli'ye asla yaptırmayacağız! O zaten Bozkurt gibi dimdik, sabır, cesaret, direnç, birikim, tecrübesiyle hareketin başında... MHP ve Türkiye ona emanettir!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR