MERAL AKŞENER ÇIRPINDIKÇA BATIYOR, BATTIKÇA YOK OLUYOR!...

Meral Akşener gelirse %25 oy alırmış ulan bunların içinde bulunduğu DYP siyaset sahnesinden silindi, siyasetin tozlu raflarında yerini aldı.

Meral Akşener ne yaparsa yapsın, MHP'ye genel başkan olamayacaktır! Çünkü bu davaya, lidere vefasızlık ve nankörlük yapandan değil lider çaycı bile olamaz!...

Meral Akşener, Tansu Çiller'e gösterdiği vefayı Liderimiz Devlet Bahçeli'ye göstermemiştir. Çünkü kendisi insanlıktan nasibini almamıştır.

Allah aşkına Meral Akşener den MHP'ye Genel Başkan olur mu? Şehitlerimizin kemikleri sızlamaz mı? Gazilerimizin ruhu daralmaz mı?

Fitneye ateş taşıyan o ateşde yanar. Kimse ona buna bahane bulmasın herkes kendine bir baksın yaptıkları ortada zaten.

Satılmış Medya MHP'yi değil, ondan kopan çürük meyveleri görmekte ısrar ediyor. Ne yaparsanız yapın Lider Devlet Bahçeli'yi yedirtmeyeceğiz!

Meral Akşener, dün Lider Devlet Bahçeli'nin elini öpüyordu, bugün o öptüğü eli kesmek için çırpınıyor. Çünkü bunlarda Allah korkusu yoktur!

Herkes kendini nimetten sanıyor maşallah fasulyede niğmet bilesin. Kendini muhattap edebilmek için kimse çırpınmasın, çalı çırpıya bakmiyoruz.

Meral Akşener, kimlerle yürüyeceğini çok iyi biliyor. Mesela Paralelcilerle, Mesela finansam sağlayanlarla, Mesela MHP ve Ülkücü düşmanlarıyla!

Ey Ülkücü kardeşim! Meral Akşener, sizin-bizm-hepimizin bu davaya yapmış olduğumuz hizmetin tozu bile olamaz!... Bu kadar açık bu kadar nettir.

Yıllardır ses çıkaramayanlar birden ses veriyor bitlenmişler demek ki. Şimdi teşkilat parti ülkücülük akıllarına geliyor.

Meral Akşener bitmiştir, siyasetin tozlu raflarında yerini almıştır. Meral Akşener çırpındıkça patıyor, battıkça yok oluyor.

Hareketin lideri Devlet Bahçeli.. Bu söze tahammül edemeyenler, tahammül beklemesinler.

Yazımı, Yazar Ali Bilir'in ifadesiyle noktalamak istiyorum. Yazar diyor ki; Merhum Süleyman Demirel bunlara %28'le iktidarda olan köklü DYP'yi bıraktı... Çiller/Akşener birisi Başbakan öbürü İçişleri Bakanı idi... 3 yılda partiyi %9 ile baraj altında bırakıp yok oldular... Sayın Çiller'e helal olsun, başaramadım dedi ve siyaseti bıraktı... Yorumsuz arz ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR