MHP KAYA GİBİ DURUYOR...

Ülke gündemini, siyasetin seyrini, bugünü ve geleceği MHP belirliyor. Bu yeni bir durum değildir. Bilge Lider Devlet Bahçeli'nin ülke ve millet gerçekleriyle örtüşmesi, öngörüleri, devlet adamlığı, kararlılığı, samimiyeti ve birikimi her zaman bir fark oluşturdu.

Buna MHP'nin genlerinde olan milli ve yerli özellikler de eklenince ortaya böyle bir gerçek çıkıyor. Onun içindir ki MHP'yi aldığı oy oranı ile değerlendirmek her zaman yanlış ve yanıltıcı olmuştur.

MHP bu milletin özü, bu devletin teminatı, bu ülkenin değişmez gerçeğidir. Özgül ağırlığı her zaman aldığı oy oranının çok üzerindedir ve bu aynıyla siyasete de yansır.

MHP gibi varlığını bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne adamış olan bir parti, elbette bu Ülkenin beka ile ilgili durumuna seyirci kalamazdı. Nitekim, 15 Temmuz ihanetinin başladığı ilk dakikadan itibaren, gereğini yapmakta zerre kadar tereddüt göstermemiş ve her şeyi göze almıştır.

15 Temmuz gecesi bu kalleşliğe karşı ilk harekete geçen Bilge lider Devlet Bahçeli olduğunu bütün dünya görmüş ve izlemiştir. Sonrasında Yenikapı ruhunu teşvik etmiş ve bunu yaşatmak için elinden geleni yapmıştır.

MHP'nin ülkenin kaderi ile ilgili meselelerde ortaya çıkıp doğruyu bulması ve yapması ülke ve milletle sorunu olanları çok rahatsız ediyor. Kaçınılmaz olarak hedef haline geliyor. Bunu defalarca yaşadık, yeni ve ibret veren bir versiyonu ile şimdi bir defa daha karşı karşıyayız.

MHP var olmaya ve bu millete karşılık bulmaya devam edecek. Çatlasınız da, patlasınız da MHP en zor şartlarda barajları yıkarak geçti ve bundan sonra da bu değişmeyecek. Çünkü MHP kaya gibi duruyor.

Zakir TERCAN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR