MHP VE DEVLET BAHÇELİ TÜRKİYE'NİN SON ŞANSIDIR

 

MHP bu ülkenin, tek ve son şansıdır. MHP bu milletin direnci, bu vatanın temel taşıdır. MHP Ay yıldızın rengidir, hilalidir, yıldızıdır.

Yol gösteren, çözüm üreten, elini taşın altına koyan parti MHP ve onun lideri Devlet Bahçeli'dir. Ülkücüler ise her daim liderinin emrindedir.

Türk milletine ve Türk vatanına karşı bir oyun oynanıyor. Bu oynanan oyunun farkında olan MHP'dir. MHP bu oynanan oyunları bozacak güçtedir.

Vatan için MHP ve Bozkurtlar harekete geçmiştir. MHP ve Ülkücülerin iktidarında, Türk İslam âleminin acılarına inşallah son verecektir.

Unutmayınız ki, Türk milleti bir gün aslına dönecek, MHP ve Ülkücüleri iktidar yapacak, mazlumu kucaklayacak, zalimlerden hesap soracaktır.

Ülkemizdeki dirlik ve bölgemizdeki bu vahim gelişmeler, MHP'nin varlık ve varoluş sebebini daha da önemli kılmıştır. Çünkü MHP Türkiye'dir.

MHP'nin dirlik ve birliği, önce Türkiye'nin, sonra Türk İslam dünyasının dirlik ve birliği demektir. MHP'nin Türklük bedeni, İslamiyet ruhudur.

Kökü MHP, özü Ocak olanların kardeşlik hukukunu kaybetmesinler. Kaybedilirse ne MHP, ne Ocak kalır. Zaten küresel güçlerin amacı da bu değil mi?

MHP üzerinde uğraşanların hedefi ve amacı bellidir. Ülkücüler karanlık mecralara partisini götürmek isteyenlere karşı dikkatli olmalıdır.

MHP gibi düzenli ve disiplinli partiyi ilke ve kurallarından çıkarmaya çalışanlara destek vermekle neye ulaşacaksınız? Sizde utanma yok mu?

Onu, bunu anlıyoruz da; bizden olanlara, içimizden türeyenlere, fitne tohumu ekenlere ne diyeceğimizi bilmiyoruz. Onları Allah a havale ediyoruz.

Onun için diyoruz ki, Türkiye'nin MHP'den ve Lider Bahçeli'den başka ümidi ve şansı kalmamıştır. Bu şansı bu millet iyi değerlendirmelidir!

 

Zakir TOPDUR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR