MHP VE LİDER DEVLET BAHÇELİ'DEN AYRILMAYACAĞIZ!...

Boş tenekenin olduğu gibi boş insanın da sesi gür çıkar. Takmayın kafanıza, biz işimize davamıza liderimize bakalım. Bizimkisi millet sevdası. Onlarınki, makam ve koltuk sevdası.

Her ne şart altında olursa olsun, Liderin emrindeyiz! Liderin dediği dediğimizdir! Gerisi lafıgüzardır! Bir de her şeyin sahibi ALLAH bilsin yeter!

Ülkücü doğduk, ülkücü yaşadık, Ülkücü olarak da öleceğiz. Doğrudan, MHP'den, Lider Devlet Bahçeli'den ve davadan ayrılmayacağız.

Biliniz ki; sizin için ekmek ya da su, doktor ya da ilaç ne ise, bizim için de Lider, Teşkilat, Doktrin odur!

Merhum Başbuğ'umuzun bizlere emaneti olan MHP'ye operasyon çekmek isteyenleri püskürttük. Rahat uyuyun bıraktığınız emanet emin ellerde.

Ülkücü İsmail Gümüş Hocamız ne güzel ifade etmiş: MHP'ye ve Liderine karşı oynanmak istenen oyun, hep aynı oyun, sadece figüranlar değişiyor!

Türk milliyetçilerini dar ağacıyla budadınız, daha gür çıktı; kurşunlara boğdunuz, pes ettiremediniz!

Bu vatanda Ülkücülerin sözleri her zaman en gür şekilde çıkacaktır! Kimlere parti kurdurursanız kurdurun fark etmez!

MHP'ye kurulan kumpasların, genel başkanlık sevdalarının, tarla kurultayı provalarının sebebi sanıyorum biraz daha anlaşılmıştır!

Bu kumpasları hazırlayan perde arkası güçlerin bütün hırsı, kızgınlığı, MHP liderine güçlerinin yetmemesi ve MHP'yi Y-MHP yapamamaları değil mi?

Yüksek sesle diyoruz ki!.. Kim ne derse desin, kim ne konuşursa konuşsun, kim ne söylerse söylesin, kim ne diyorsa desin... Biz MHP ve Lider Devlet Bahçeli'den ayrılmayacağız!...

 

Zakir TOPDUR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR