MHP'NİN ÖNÜNDE ENGEL OLANLAR, BİRER BİRER GİDİYORLAR!...

MHP'de her dönem çıban başı olanlar, Teşkilatlarımıza sıkıntı yaratanlar, kendilerini ülkü devi sananlar, herkesin işine burnunu sokanlar, kendilerini dev aynasında görenler ve bulunmaz Bursa kumaşı sananlar birer birer gidiyorlar.. Ne de iyi yapıyorlar.

Türkiye üzerinde hesabı olanların önündeki en büyük ve aşılamaz engel Milliyetçi Hareket Partisidir. MHP'den birer birer kopanlar da MHP'nin önünde hep engellerdi.

MHP'nin bu direnci, Lider Devlet Bahçeli'nin bu gayreti Türk milletinden büyük takdir görürken, milletle ve devletle meselesi olanlar her fırsatta şanslarını bir daha deniyorlar. Hiç vazgeçmiyor, her defasında yeni bir oyunla, yeni bir maskeyle ortaya çıkıyorlar.

Son günlerde çok ibret veren gelişmelere ve değerlendirmelere rastlıyoruz. MHP'ye yıllardır zarar verenleri Ülkücüler hep sırtlarında taşıdılar.. Şimdi ise sırtlarında taşıdıklarını birer birer kaldırıp atıyorlar.

MHP'ye kumpas kuranlar, tarlada kurultay toplamaya kalkışanlar boylarının ölçüsünü aldılar ve ayıklandılar.

Şimdi yeni bir parti kuracaklarını söylüyorlar. Bizim açımızdan hiçbir sakıncası yok. Aman bizden uzak dursunlar Allah'a yakın olsunlar.

Hatta ta en başından itibaren bildiğimiz, söylediğimiz ve beklediğimiz bir gelişmedir.

Ancak, şu işe bakınız ki, bütün hesapları, bütün planları, ayrı bir tüzükle, ayrı bir isimle, yeni bir iddiayla ortaya çıkmaya değil, yine MHP'yi hedef almaya yöneliktir. Ama unutmayınız ki, Allah'ın da bir hesabı vardır.

Siz istiyorsunuz ki çöllerin ortasına bıraktığınız insanlar size gül bahçesi sunsun. Olur görürsek söyleriz siz hiç merak etmeyiniz.

Açıklamalarında, röportajlarında kuracakları partiyi değil, MHP düşmanlığını, nasıl böleceklerini anlatıyorlar. Hâlâ fitne ve fesat çıkarmaya uğraşıyor, ülkücü-milliyetçi camianın aklıyla alay ediyorlar.

Yıllarca şer zekalarının, menfi düşüncelerinin üzerini ülkücülük kaftanıyla örtenlerin ihanetini tarih yazacaktır. Kutsalları basit siyasi entrika ve düzene ayak uydurmaya değişenler Türk milletinin özü olan Ülkücü Hareketin şahlanışını engelleyemeyeceklerdir.

MHP Teşkilatlarının önünde her daim engel olanlar, çok şükür birer birer gidiyorlar... Gözünüz aydın Ülkücü kardeşlerim! Sırtınızda büyük yük olan ve yıllarca taşıdığınız ağırlıklar yerle bir olmuştur.

Yazımı, merhum Necip Fazıl'ın şu sözleri ile bitirmek istiyorum.. Hayatta üç çeşit insandan korkacaksın: "Dağdan inme, dinden dönme, sonradan görme."

 

Zakir TOPDUR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR