MHP’NİN SAHİBİ ALLAH...

Ne kadar şerefsiz, ne kadar kahpe, ne kadar vefasız, ne kadar nankör, ne kadar kemik yalayan, ne kadar onun-bunun uşağı ve ne kadar kendini pazarlayan varsa koro halinde MHP bitti ve MHP barajın altında kalacak şarkısını-türküsünü söylüyorlar...

Bunlar yıllardır aynı sözleri terennüm etmektedirler. Geçmiş dönemlere bir göz atalım:

* 18 Nisan 1999 seçimlerinde, anketlerde MHP'nin baraj altında kalacağını kahpece söylüyorlardı, fakat MHP bu seçimlerde %18 oy alarak herkesi yerin dibine soktu ve hükümet ortağı oldu.

* 22 Temmuz 2007 seçimlerinde MHP için yapılan anketlerde barajın altında kalacağını şerefsizce söylüyorlardı, bu sefer MHP %14 oy aldı ve herkesi hüsrana uğrattı.

* 12 Haziran 2011 seçimlerinde, kemik yalayanlar hep birlikte bağırdılar!... MHP baraj altında kalacak diye... Ne yazık ki yine hüsrana uğradılar; MHP bu seçimlerde %13 oy aldı ve herkesi şaşkına çevirdi.

* 7 Haziran 2015 seçimlerinde, MHP baraj altında kalacak diye yırtınanların ve onun-bunun uşaklığını yapanların hesapları tutmadı ve MHP bu seçimlerde %16 oy aldı. Ne acıdır ki, Onun-bunun uşaklığını yapanların ve yırtınanların hevesleri kursaklarında kaldı.

* 1 Kasım 2015 seçimlerinde, ar damarı çatlamış ve kendilerini pazarlamış olanlar... MHP baraj altında kalacağını utanmadan-arlanmadan söylüyorlardı. MHP bu seçimlerde de %12 oy aldı. Bu utanmazlar, bu arlanmazlar fitne çukuruna gömüldüler.

Çatlasanız da, patlasanız da MHP her seçimde barajları parçalamış, yoluna devam etmiştir. MHP ve Lider Devlet Bahçeli düşmanlığı yaparak elinize bir şey geçmez... Çünkü siz ve sizin gibiler beddualısınız!... Çünkü; Siyasette iki yakanız bir araya gelmeyecektir.

Onun-bunun İPine sarılanların ağa babaları da dâhil olmak üzere MHP'ye kimsenin gücü yetmeyecektir. Çünkü MHP'nin sahibi ALLAH, koruyucusu da ALLAH'tır.

Zakir TERCAN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR