MHP'Yİ ELE GEÇİREMEDİLER, DEFOLUP GİTTİLER...

MHP kahpeliği, kendilerine meslek edinmiş olanlardan, MHP'yi ele geçirmek için alçakça hareket edenlerden, suçu, günahı olmayan ve bu davaya ömrünü adayanlara iftira atan şerefsizlerden kurtulduğu için Allah'a şükrediyorum.

Çatlasanız da, patlasanız da; Oy pusulasında MHP yazmasa biz kalemle üç hilal çizer yine mührü MHP'ye basarız. Dönenlerden, Yılanlardan, Kaçanlardan Olmadık Olmayacağız!

MHP'yi ele geçirmek, içeriden çökertmek veya etkisiz hale getirmek için FETÖ kaynaklı olarak yapılan şeytani planların hiçbiri tutmadı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli olmasaydı; CHP iktidarda.. PKK, HDP bakanlar kurulunda.. FETÖ her yerde olacaktı. Vatanı seven herkesin Lider Devlet Bahçeli'ye bir teşekkür borcu var!

Menfaatlerinin esiri olmamış Ülkücü kardeşlerim!.. MHP'den bahsederken göğsünüzü gerin!.. MHP'den bahsederken sesiniz gür çıksın!.. MHP'den bahsederken gurur duyun onunla!

MHP onurun kendisidir! MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli; Milliyetçi-Ülkücü camiayı bilgeliğin, liderliğin ve samimiyetin numune örnekleriyle ayakta tutmayı, bütün oyunları bozmayı büyük bir cesaret ve azimle başardı. Bu kadarla da kalmadı, Türkiye'nin en zor ve sıkıntılı günlerinde sorumluluk aldı, ön açtı, çözüm üretti ve yol gösterdi.

Davamıza ve Liderimize olan gönül bağımız çok şükür sağlamdır. Başbuğumuzun emaneti namusumuzdur. Emin ve ehil ellerdedir...

Türkiye bugün terörle adam gibi mücadele ediyorsa, paralel yapının bütün oyunları boşa çıkarılmışsa, FETÖ ihaneti ters tepmiş ve hainler mahkemelerde hesap veriyorsa, ülke yönetilemez olmaktan çıkmış ve yeni bir sistemle hukuk ve demokrasi rayına girmişse, bütün bunlar MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ufku, devlet adamlığı ve cesareti sayesindedir.

Allah ilkeli, inançlı Liderimiz Devlet Bahçeli'ye güç-kuvvet ve sabır versin. İnanıyoruz ki Türkiye'mizi bu sıkıntılardan Liderimiz ve MHP kurtaracaktır. Sözün özü; MHP'yi ele geçiremeyenler, defolup gitmişlerdir.

Biz Liderimiz Devlet Bahçeli'den razıyız Allah da Liderimizden iki cihanda razı olur inşallah... Liderimiz her daim Dualarımızdadır.

Rabbim! Lider Devlet Bahçeli ve MHP için güzel düşünüp güzel konuşan, güzel niyet edip, güzel yaşayan ve huzuruna güzel varan kullarından eylesin.

 

Zakir TOPDUR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR