SAYIN YUSUF HALAÇOĞU ÇOK AYIP ETTİNİZ?

Sayın Yusuf Halaçoğlu, Devlet BAHÇELİ'nin önünde eğildiniz-büküldünüz hamur gibi kalıptan kalıba girdiniz. Bu kadar haksızlık vardıysa neden hiç gıkınız çıkmadı?

Sayın Yusuf Halaçoğlu, 7 Haziran öncesi, yapılan temayüllere rağmen, siz ve sizin gibi beyefendiler seçilecek sıralarda yer buldunuz doğru mu? Bence doğru!...

Sayın Yusuf Halaçoğlu, İçinizden vekil seçilenleri oldumu? Bence oldu. Her şey süt liman, her tüzük, her uygulama demokratik.. Öylemi?

Sayın Yusuf Halaçoğlu, Yaşasın "Bilge Lider" diyen siz ve sizin gibiler değil mi?

Sayın Yusuf Halaçoğlu, 1 Kasım'a yürünen süreçte neden siz ve sizin gibiler gıkını çıkarmadı?

Sayın Yusuf Halaçoğlu, siz milletvekili iken, TBMM Başkanvekili iken neden gıkınız çıkmıyordu?

Sayın Yusuf Halaçoğlu, O çok inandığınız doğruları, o yanlış bulduğunuz, antidemokratik nitelediğiniz MHP tüzüğünü tartışmaya açmıyor, MHP grup toplantılarında ve meşru parti zeminlerinde bu yanlışlıklara işaret buyurmuyordunuz?

Sayın Yusuf Halaçoğlu, siz ve sizin gibilere ne oldu da gözünüz açıldı, diliniz çözüldü, yüreğiniz cesaretlendi?

Sayın Yusuf Halaçoğlu, Size ve sizin gibilere açıkça ve mertçe soruyoruz.. Neden 7 Haziran öncesi aday tespit metotlarını sorgulamadınız?

Sayın Yusuf Halaçoğlu, 7 Haziran sonuçlarını neden objektif değerlendirip, aslında MHP için bu sonuçların büyük bir zafer olmadığını değerlendirmediniz?

Sayın Yusuf Halaçoğlu, Seçim sonuçları üzerinden MHP de Genel Başkanlık tartışmaları başlatmanın ne anlama geldiğini Türk Milliyetçileri ve Ülkücülerin bilmediğini mi sanıyorsunuz?

Sayın Yusuf Halaçoğlu, siz ve sizin gibiler Tabana rağmen, delegeye rağmen, temayüllere rağmen milletvekilliği ve TBMM Başkanvekili ile payelendiğinizi ne çabuk ve neden unuttunuz?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR