ÜLKENİN ÜÇ ŞEYE İHTİYAÇI VAR; DEVLET AKLI, DEVLET VİCDANI, DEVLET BAHÇELİ...

Bilge Lider Devlet Bahçeli'nin ifade ettiği gibi, CHP-İP, PKK'dan medet umuyor. Bebek katiliyle ortaklık yapıyorlar. Teröristlerle düşüp kalkıyorlar. HDP ile paslaşıyorlar. YPG'yi aklama telaşına kapılıyorlar, mal takke ver külah içindeler.

Türk Milleti 50 yıldır bu gerçeği bilir. Vatandaş siyaset dünyasında zaman zaman farklı siyasi tercihler yapar. Yapar ama..  ''BEKA'' söz konusu olunca tek tercihi her zaman MHP'dir.. Neden? Çünkü,MHP'nin günlük, sıradan siyasi hesapları yoktur.

Bebek katili güdümlü, PKK söylemli, Kandil istekli, CHP, HDP, İP çuvalladıkça çuvallıyor. CHP'de Türkiye sevgisi kalmamış. İP kökünden kopmuş, HDP'ye kapaklanmış. Birbirlerinin ayağına basmıyorlar, ama kendi ayaklarına kurşun sıktıklarını da göremiyorlar. Hainler Kürdistan'da kazanacağız der, ne CHP, ne de İP ses çıkarmaz.

Bölücü çetelerin ateşi Türk Milletine yönelmişken.. Ateşi söndürmesi gerekenler.. Benzin dökmekten vazgeçmelidirler!.. Milliyetçi Ülkücü Hareketimizin mensubu olmaktan.. Ülkücüyüm diyebilme şerefini taşımaktan, Liderim Devlet Bahçeli ile yürümekten. gurur duyuyorum..

CHP sayesinde PKK kabak çiçeği gibi açılmaktadır. Türkiye'yi sahipsiz sananlar çok büyük şekilde yanılmaktadır. Bu yanılma onlara büyük yanlışlar yaptırmakta, altından kalkamayacakları, hatta altında ezilecekleri, gömülecekleri işler yaptırmaktadır.

Türkiye'ye cami avlusunda bulunmuş bir çocuk gibi davrananlar, Türkiye'nin yedi ceddi belli olan Devlet olduğunu unutuyorlar. Bu da onlar ve yancılarının ülkeyi sahipsiz sanmalarına sebep oluyor. Oysa Türk Devleti tarihin en kadim devleti ve Milletidir. Milliyetçi ve Ülkücü Hareket de bunun farkında olan, bunları bilen, değerleri yaşatan, Allah aşkıyla yanan, Türk Milletinin ve Devletinin bekası için varlığını Türk varlığına armağan eden bir Hareket'tir.

Ezan ıslıklanır, ezanla alay edilir CHP ve İP çaktırmadan araziye uyar. ''Bu gerçeği milletimiz de görüyor. Yalnış yolda yürüyen bu partiler 31 Mart seçimlerinde Türk Milleti'nin şamarını yemeye hazır olsunlar.''

Milliyetçi Ülkücü Hareket bu Vatanın yolunda ömrünü vakfetmiş Türk Milletçilerinin dava yuvasıdır. Allah yolunda gözünü budaktan sakınmayan, Vatan sevgisinin imandan olduğunu bilen, bu uğurda toprağı kanla sulayarak bayrak, bulunduğu coğrafya uğruna ölerek Vatan yapan bir ruhun devamı ve temsilcisi olan Milliyetçi Ülkücü Hateket ve onun Lideri mümtaz şahsiyet Devlet Bahçeli bu memleketin sahipsiz olmadığını, ülkeyi koruma ve kollama görevini yapmayanlar olsa da, Milliyetçi Hareketin varlığı Türkiye için bir sigorta, direnç merkezi, ilerleyişinin tetikcisidir, kalkınmanın ateşleyicisidir.

Bu Ülke için yeminimiz var.. Yemini olanın ilke ve Ülküleri değişmez.. Dönüşmez.. Yalnızca  gelişir.. Genişler.. Yükselir.. Ülkemiz için.. Cumhur İttifakına evet diyoruz... Yönümüz millet, Liderimiz Devlet, oyumuz ülkemizin müreffeh geleceği için elbette Cumhur İttifakı... Yüce Rabbim; Milliyetçi Ülkücü Hareket'in Mensuplarını Başımızdan Eksik Etmesin-Eksikliğini'de Vermesin!..
Zakir TERCAN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR