ÜLKENİN VARLIĞININ TEMİNATI DA, MİLLETİN ÖZÜ VE SÖZÜ DE MHP'DİR...

Kim ne konuşursa konuşsun, kim ne derse desin, kim ne söylerse söylesin, kim ne düşünürse düşünsün... Liderimizin yanındayız, liderimizle beraberiz. 2023 yılında yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerde MHP'nin başarısı için canla başla çalışacağız ve başarılı olacağız.

Emperyalist güçler ve onların işbirlikçileri İslam Ülkelerini ve Müslümanları ne hale getirdikleri ayan beyan ortada olup, sıranın Türkiye'ye geldiğini, sinsi planlar hazırlandığını gören Lider Devlet Bahçeli sürekli beka vurgusu yapıyor.

CHP, HDP, İP ve Terör örgütlerinin tamamı.. Türkiye ve MHP üzerinde hesabı olanların dün olduğu gibi bugünde Türk Milletinin ve Vatanımızın teminatı olan MHP'ye saldırıyorlar. Zıvanadan çıkmış olan CHP, HDP, İP ve Terör örgütlerine geçit vermeyen parti her zaman MHP olmuştur.

TBMM'de en az milletvekili olan parti MHP olmasına rağmen, en çok saldırıya uğrayan parti yine MHP olmuştur. Çünkü bu zıvanadan çıkanların karşısında dik duran ve bunlara fırsat vermeyen MHP şanı büyük mücadele etmektedir.

Şu anda en çok saldırıya uğrayan MHP ve Lider Devlet Bahçeli'dir. Çünkü bu soy özürlülerin kimyasını bozmuş ve şaşkına çevirmiştir. MHP'nin ve Lider Devlet Bahçeli'nin varlığı Batı Ülkelerini bile rahatsız ediyor. Bütün tartışmaların merkezine MHP'yi ve Lider Devlet Bahçeli'yi yerleştirmenin kasıtlı olduğunun farkındayız. Ne yaparsalar yapsınlar, sonuç değişmeyecektir. Siyasetin belirleyici partisi de, ülkenin varlığının teminatı da, milletin özü ve sözü de MHP'dir.

Bunların MHP'ye saldırması MHP'nin doğru yolda olduğunu göstermektedir. MHP kimin nasırına basıyorsa bilin ki, onlarda şer düşünceler vardır. MHP kıyamete kadar yaşayacak Türkiye'nin güçlü bir siyasi varlığıdır.

Bu tartışmaları yapanlar aslında MHP'siz bir Türkiye olmayacağının farkındalar ve bu durum onları çılgına çeviriyor. MHP hep var olmuş ve olacaktır.

Hiçbir şey bilmiyorsanız MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'yi dinleyin, onu takip edin ve anlamaya gayret gösterin.

İnanın, hakikatle yüz yüze gelecek, safınızı yeniden belirleyecek ve en azından huzur bulacaksınız!

Yazarın da ifade ettiği gibi: "MHP bitti, MHP tükendi diyen CHP, HDP, İP, Perinçek ve yancıları… Biten, tükenen partiye niçin 24 saat saldırıyorsunuz o halde?

Çünkü MHP bunların oyunlarını, tezgâhlarını her türlü bozuyor. İşte bu yüzden sebep, konu ne olursa olsun hepsinde de MHP'ye saldırmayı öncelik olarak kabul ediyorlar.

CHP-HDP-İP ve yancıları niçin koro halinde MHP'ye ve Bilge Lider Devlet Bahçeli'ye saldırıyorsunuz?

 

Zakir TERCAN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR